הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ווינסטרול

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
הי 2 שאלות בבקשה וינסטרול בסייקל ראשון לחיטוב, איזה מינון מומלץ בתור התחלה?
שאלה שניה זה טפשי להריץ וינסטרול סולו? תודה

הי 2 שאלות בבקשה וינסטרול בסייקל ראשון לחיטוב, איזה מינון מומלץ בתור התחלה?
שאלה שניה זה טפשי להריץ וינסטרול סולו? תודה

חיטוב לא קשור לוינסטרול! חיטוב קשור לכמות הקלוריות שאתה מכניס לגוף. אתה יכול לאכול 4000 קלוריות ולקחת וינסטרול עד מחר ותסיים את הסייקל שמן.

האם זה טיפשי? סביר להניח שכן.
אם לא תעשה pct אח״כ אתה תאבד את מסת השריר שתצבור ובנוסף תסבול מציר מושבת. זה מה שאתה מחפש? אם כן תעשה pct והוא יעבוד בהצלחה, אולי איכשהו תהיה לזה הצדקה.

אני הרצתי ויני עם טסט בסייקל הראשון שלי והיו תוצאות מדהימות, הם מבחינת ויזואליות והם מבחינת כוח.

חיטוב לא קשור לוינסטרול! חיטוב קשור לכמות הקלוריות שאתה מכניס לגוף. אתה יכול לאכול 4000 קלוריות ולקחת וינסטרול עד מחר ותסיים את הסייקל שמן.

האם זה טיפשי? סביר להניח שכן.
אם לא תעשה pct אח״כ אתה תאבד את מסת השריר שתצבור ובנוסף תסבול מציר מושבת. זה מה שאתה מחפש? אם כן תעשה pct והוא יעבוד בהצלחה, אולי איכשהו תהיה לזה הצדקה.

אני הרצתי ויני עם טסט בסייקל הראשון שלי והיו תוצאות מדהימות, הם מבחינת ויזואליות והם מבחינת כוח.

למה לחרטט גם אם תקח טסט סולו ולא תתאמן תהיה עליה במסת שריר זה הוכח מחקרית אני אפילו יכול לחפש לך קישור.
לגבי הויני אין לי מושג .אבל לא מריצים שוב סטרואיד בלי טסט .

למה לחרטט גם אם תקח טסט סולו ולא תתאמן תהיה עליה במסת שריר זה הוכח מחקרית אני אפילו יכול לחפש לך קישור.

איפה לכל הרוחות כתבתי שהוא לא יעלה במסת שריר? קראת בכלל את התגובה שלי?!

למה ויני בראשון?
כמה עלית ןכמה מינון?

16 שבועות טסט E של 420 מ״ג
6 שבועות ויניסטרול (סוף סייקל) - התחלתי 20 מ״ג ועליתי עד 50 מ״ג לדעתי.

למה? חפשתי משהו שיתן ״קיק״ לסוף הסייקל היות והיה יחסית ארוך ובמינון יחסית עדין. בחרתי בחומר שאינו מומר לאסטרוגן (כמו דיבול) והתחלתי במינון מאוד נמוך למקרה ויהיו תופעות לוואי. בסופו של יום הסייקל עבר מדהים, הויני היה תוספת חשמל. האם היה ניתן לוותר? חד משמעית כן

עלייה במשקל הייתי 7-7 וחצי קילו ב4 חודשים, שנה אחריי ואני יותר חטוב וכמעט אותו משקל (כ 2-3 קילו פחות ויותר חזק) אז הייתי מגדיר את הסייקל הראשון כהצלחה מבחינתי 😉

תענוג...
הלוואי עלי עליה כזאת השנה ..
אבל נקי , נטו שריר 🤩

שום סיכוי שזה היה נטו שריר.
אנחנו יודעים שברמות סופר פזיולוגיות הגוף שומר יותר מאגרי גליקוגן בגוף וברגע שהסייקל נפסק - מאבדים זאת.
לדעתי עשיתי כמה דברים חכם במהלך הסייקל מה שהוביל לשמירה של מרבית הגיינז, הכוח ובאופן כללי התוצאות:

• נכנסתי באחוז שומן נמוך ועם כמה שנים של ניסיון בחד״כ, ניסיון בתזונה והבנה מה טוב לגוף שלי.
• שעה אירובי מינימום ביום במהלך הסייקל, לפניו ואחריו ובאופן כללי אני אדם פעיל שדואג לעצמו.
• שימוש במינונים סבירים יחד עם pct מתוכן היטב מה שהוביל לשיקום הציר באופן יעיל ומהיר ותרם לאיבוד מינימלי של שריר.
• אימונים אינטנסיביים, מבוקרים וחכמים לאחר ה pct, לא ויתרתי על אימון אחד אפילו. המשכתי להקפיד על תזונה, על אירובי, על משקלי עבודה עד כמה שניתן וכו׳.

גם בסייקל הנוכחי (סוף שבוע 9) התוצאות נראות מבטיחות. אני מקבל ה-מ-ו-ן קומפלמנטים מהסביבה בכל מה שנוגע למראה אסטטי, גודל וכוח.

איך הרגיש מפרקית לעומת ה20 מג?
הרגשת חורק לפעמים?

לא, אפילו לא קצת.
הפחד שלי היה שיער ומפרקים. יכול להגיד באופן חד משמעי שהשיער לא ניזוק כלל וגם המפרקים לא.

כרגע מריץ 300 מ״ג מסטרון E והשיער פיקס. ברך אחת קצת עושה בעיות, אבל זה בעיקר בגלל סקוואט כבד מאוד.
ללא קשר, לדעתי זו הייתה הפעם הראשונה ואחרונה שלי עם מסטרון. לפעם הבאה אני אלך על סייקל טסט׳ + אוראלי לסוף (כנראה יהיה אנדרול).

אחת קצת עושה בעיות, אבל זה בעיקר
עיסוי טוב בתאומים + 4 ראשי אמור לתת מענה לבעיה . כאב בברך בד"כ אבל לא תמיד
מגיע כאשר יש שריר כלשהו שמחובר לברך תפוס תמידית ומושך את הברך מהמקום.

ואחרונה שלי עם מסטרון

למה ? חלש ולא מורגש ?

אנחנו יודעים שברמות סופר פזיולוגיות הגוף שומר יותר מאגרי גליקוגן בגוף וברגע שהסייקל נפסק - מאבדים זאת.

בגלל זה אנשים עושים קרוז

הרגשת חורק לפעמים

אני על 50-60 מג מתחיל להרגיש עדין במפרקים.
זה אינדיבידואלי לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית