הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן האופטימלי לסייקל

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
נניח אני לדוגמא בן 25 מתאמן הרבה זמן עם הפסקות יצאתי מחיטוב ארוך אחרי מאסה מאוד מלוכלכת כרגע אני על 12-13 אחוז שומן על 75 קילו גובה 175 ממש מסקרן אותי עניין הסטרואידים יש לי משמעמת עצמית ויכול להקפיד בתזונה אם יש לי מטרה טובה השאלה שלי היא אם הסייקל יתן לי בוסט משמעותי מאשר שאני יעשה עוד מאסה הפעם נקיה ואיכותית סליחה על החפירה ושבוע טוב 😃

נניח אני לדוגמא בן 25 מתאמן הרבה זמן עם הפסקות יצאתי מחיטוב ארוך אחרי מאסה מאוד מלוכלכת כרגע אני על 12-13 אחוז שומן על 75 קילו גובה 175 ממש מסקרן אותי עניין הסטרואידים יש לי משמעמת עצמית ויכול להקפיד בתזונה אם יש לי מטרה טובה השאלה שלי היא אם הסייקל יתן לי בוסט משמעותי מאשר שאני יעשה עוד מאסה הפעם נקיה ואיכותית סליחה על החפירה ושבוע טוב 😃
ראשית כל, אתה חייב ללמוד להכניס סימני פיסוק בפסקאות.
סביר שסטרואידים יתנו בוסט משמעותי והמס על הבוסט יהיה נזק בריאותי.

• פותח/ת השרשור
נזק בריאותי למה ? אני קראתי הרבה ועדין קורא לפני שאני עושה משהו/ אני יודע לאן אני ניכנס ומה לעשות ומה לא
וASI כבר חרשתי על זה ...

למה נזק בריאותי ?
כי חלק מתופעות הלוואי של החומרים האלה גורמות לנזק בריאותי במידה כלשהי .

הרי אתה מעלה את :
תפקודי הכבד,כליות,לחץ דם, ועוד הרבה גורמים
זה נשמע לך כמו משהו תקין ?

לא נראה ע״פ הנתונים שאתה צריך להתחיל עם זה, או שהמסה שעשית הייתה ״מאוד מלוכלכת״...
קודם תצבור קצת בשר ללא תוסף חיצוני במקום לחפש קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
ASI אני לא הבנאדם הראשון שרוצה לעשות או עושה סקייל כולם מודעים להשלכות שזה יכול להוביל.. כל אחד שעושה סייקל ראשון מסיים איתו עם נזק בריאותי ?

• פותח/ת השרשור
ALPACA סיימתי את המאסה עם 90 קילו ועכשיו אני 75 התחלתי את החיטוב ביולי 2014 ברור שהיו מעידות אבל כרגע אני במצב שאני חטוב ויש עלי מאסה יפה

בדר״כ אתה לא מרגיש / מודע לכך עד שבאמת קורה משהו .
אם כל אחד מסיים עם נזק ? כן, גם אם הוא הכי מינימלי שאפשר אבל איפשהו זה כן פוגע בך בצורה כזאת או אחרת גם אם אתה לא רואה את ההשלכות בטווח הקרוב .

אם בן אדם עושה 2-3 סייקלים בזמן המתנה של כמה חודשים אחרי כל סייקל . מה הנזק הבריאותי שיכול להיות .. במידה ואתה רואה בבדיקות דם שהטסט חזר לנורמה ותפקודי כבד / יצור זרע חזרו לייצר .?

• פותח/ת השרשור
צודק לחלוטין אחי,
לעשן סיגריות, לאכול גאנק פוד , לשתות הרבה אלכוהול .
הכל בסופו של דבר מתנקם בך - רק לא יודעים מתי 🤒

וזה עדין לא עוצר בעדנו לעשות את הדברים האלה
אם הבנאדם היה יותר שכלי מאשר רגשי זה היה טוב 😃
בכל מיקרה סייקל אני בטוח יעשה אולי לא עכשיו אבל אני עדין ימשיך לקרוא ולהשכיל בנושא.
אני שמח שפתחתי את הנושא הזה האיר אותי מלעשות טעויות שאופייניות לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית