עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שאפשר, כי יש לך סקווט בכל אימון.טוב לפני שהורגים אותי פה על הכותרת אני לא עושה סקוואט כי אין לי איך לעשות בחדר כושר יש רק סמית משין וזה לא כל כך אופציה
אז אני בחיטוב והמליצו לי הרבה על הלינארית איך אני יכול לבצע את התוכנית בלי סקוואט ?
איזה היית ממליץ למיטוב?תעשה תוכנית אחרת
סקווט בסמית' זה לא סקווט, תרגילים עדיפים יהיו לג פרס או מכרעים.זה יהיה כזה נורא להשתמש בסמית' לתקופה קצרה אם באמת אין ברירה?
סקווט בסמית' זה לא סקווט, תרגילים עדיפים יהיו לג פרס או מכרעים.
@kosta אתה יכול לנסות את 5-3-1 או סתם תוכנית מהפורטל.
זה אולי לא פרקטי אבל עדיף מכלום.למה, 531 לא דורשת סקוואט?
@kosta, תעשה לג פרס או בלית ברירה סמית'. אם זה מה יש אז זה מה יש.
@GoldEagle, ניסית פעם להוציא מאה+ קילו מהבנץ'? או לאזן אותם על המקבילים? אל תציעו הצעות הארדקור שיש להן 30% סיכוי להגמר בפציעה, טוב?
לא, זה לא.זה אולי לא פרקטי אבל עדיף מכלום.
בשנה הראשונה לאימונים שלי הגעתי ל160 ק"ג בסמית' בתנועה דומה לHB קלאסי. לאחר מכן נמאס לי והחלטתי לספח לעצמי את המקבילים כראק, ועבדתי עם 80 ק"ג. הירידה הייתה משמעותית כי היו המון דגשים על טכניקה שלא היו מורגשים בסמית׳. אני מאמין שמתאמן עם טכניקה מבוססת יכול לנצל את המכשיר ברמה גבוהה במידה ואין דרך לבצע סקוואט אמיתי.@Ori.S - לא יודע כמה עשית בסמית, אבל גם במצב המאונך עם רגליים קדימה יש עבודה לא קטנה על הזוקפים ועל המייצבים. לא כמו סקוואט, אבל יש, והרבה.
המכשיר מגביל נורא את טווח התנועה, זה באמת שווה את העומס שיכול להיווצר על הברכיים?בשנה הראשונה לאימונים שלי הגעתי ל160 ק"ג בסמית' בתנועה דומה לHB קלאסי. לאחר מכן נמאס לי והחלטתי לספח לעצמי את המקבילים כראק, ועבדתי עם 80 ק"ג. הירידה הייתה משמעותית כי היו המון דגשים על טכניקה שלא היו מורגשים בסמית׳. אני מאמין שמתאמן עם טכניקה מבוססת יכול לנצל את המכשיר ברמה גבוהה במידה ואין דרך לבצע סקוואט אמיתי.
המכשיר מגביל נורא את טווח התנועה, זה באמת שווה את העומס שיכול להיווצר על הברכיים?
הירידה שלך היא אנכית, והעובדה שעמידת המוצא היא לא ישרה מכיוון שהרגליים אמורות להיות כביכול קדימה (על מנת ליצור מנח גוף נורמלי בבור),
זה לא נראה לי טבעי.
מה גם שמדובר כך או כך ב HB לא רק מבחינת האחיזה, ויש פחות שרירים שמעורבים בתרגיל.
עד כמה הפוסטרייר צ'יין בכלל מעורב כשעובדים בסמית' ?
זה לא רק עניין הנידנוד,הייתי מבצע את הסקוואט בצורה דומה בדיוק לסקוואט האמיתי, לא עם גו מאונך ורגליים קדימה. הכל עובד אבל בצורה פחותה, כי המוט לעולם נשאר מעל מרכז כף הרגל ואין לו יכולת להתנדנד לשום כיוון.