הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אתם מסתדרים עם התזונה?

• פותח/ת השרשור Swenzy
  • פורסם בתאריך

Swenzy

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
פיתוח גוף וליפטינג אלו תחומים יקרים מאוד מבחינת תזונה.
איך אתם מסתדרים? קונים את האוכל מהכסף שלכם?

הרוב פה בני 20+, אתה חושב שההורים שלהם משלמים על האוכל?
לא באופן ישיר, אבל ההורים של הרבה אנשים צעירים עוזרים להם כלכלית. למשל יכול להיות שהם משלמים עבורם חלק מהמשכנתא, והכסף שנחסך שם יכול ללכת לרכישת מזונות אקזוטיים וכל מיני תוספים.

לא באופן ישיר, אבל ההורים של הרבה אנשים צעירים עוזרים להם כלכלית. למשל יכול להיות שהם משלמים עבורם חלק מהמשכנתא, והכסף שנחסך שם יכול ללכת לרכישת מזונות אקזוטיים וכל מיני תוספים.
דיברתי יותר על אנשים שלא גרים עם ההורים. יש הורים שעוזרים אבל אני בטוח שרוב הכסף מגיע מהמתאמנים שעובדים.

איך אתה משלם על רכב?
איך אתה משלם על מכון כושר?
איך אתה משלם על בילוי? אלכוהול?

פיתוח גוף עבור הרבה אנשים הוא תחביב.. יש אנשים שאוהבים לרכב על סוסים, יש כאלה שגולשים, יש כאלה שרוכבים על אופניים.. תחביבים לרוב עולים כסף.

אגב, תוספי תזונה זה לא כזה יקר... זה יקר רק למי שמתעקש להשתמש בתוספים כמרכיב עיקרי בתפריט שלו כי זה נותן לו הרגשה שהוא יותר רציני.. במציאות, אם תשתמש בתוספים רק כהשלמה למה שאתה לא יכול לקבל באופן ישיר מאוכל אז זה לא יהיה לך כזה יקר.

ובשורה התחתונה, מי שעובד יכול לממן את זה.
זה הרבה גם עניין של בחירה.

אם אין לך כסף, על מה תוותר על חבילת ערוצי הספורט בטלווזיה או על תוספי התזונה?
החלטה לא פשוטה.. אבל כל אחד יכול לצמצם בדברים, השאלה היא רק מה אתה בוחר לצמצם - זה משקף גם מה חשוב לך יותר.

מעניין איך הגעתם למסקנה שתוספי תזונה (מבחינתי זה חלבון בלבד) זה משהוא יקר?
שאומרים יקר אנו חייבים להתבסס על השוואה למזון רגיל בעל אותם ערכים.
דוגמא חזה עוף/פחית טונה מול סקופ חלבון.
אני חושב שהמחיר זהה או נוטה לכיוון האבקת חלבון,
כמובן אני לא מדבר על תוספים ותבלינים שונים לפני אימון תוך כדי אימון אחרי אימון לפני שינה אחרי שינה תוך כדי שינה וכו..

חושבים אחרת?

דיברתי יותר על אנשים שלא גרים עם ההורים. יש הורים שעוזרים אבל אני בטוח שרוב הכסף מגיע מהמתאמנים שעובדים.
צודק בהחלט.
אצלי למשל כשההורים עזרו לי בקניית הדירה, בסכום לא מבוטל בכלל.. מבחינתי זה האוכל והמיסים שאני משלם בכל חודש..

כמובן אני לא מדבר על תוספים ותבלינים שונים לפני אימון תוך כדי אימון אחרי אימון לפני שינה אחרי שינה תוך כדי שינה וכו..

חושבים אחרת?
צודק. למעשה מנת חלבון ממוצעת עולה 5 ש"ח ו150 גר' של חזה עוף(ערכי חלבון זהים) עולה 5+

אני נתקלתי במצב בו היה לי כסף והיה לי 2 אופציות,ללכת עם חברים למועדון או לקנות איתו תוספי תזונה.
אז פעם אחת לא הלכתי. צריך ללמוד לוותר על דברים אחרים,חוץ מזה פיתוח גוף לא חייב להיות יקר,אורז זה זול ברמות חזה עוף זול ביצים זול מאוד (7 גרם חלבון לשקל+שומן רווי+הרבה ויטמינים שיש בביצים) וחמאה לטגן בה את הביצים (ואם תעשה שקל ל100 קל תבין כמה חמאה זולה ביחס לדברים אחרים)
אם אתה יכול להרשות לעצמך יותר תלך על זה.
פיתוח גוף אתה יכול גם לבצע בכל crapy מכון שעולה 100 שקל בעיר שלך,זה לא כמו קרוספיט/וייטליפטינג שזה בעייתי קצת.

חושבים אחרת?
קילו חזה עוף 22 גרם למאה גרם לא מבושל 220 גרם לקילו
קילו 40 שח לא במבצע (לא לכולם יש מבצעים נגישים תמיד) 220 חלקי 40 יוצא 5.5
5.5 גרם חלבון לשקל
סקופ חלבון בדרך כלל נוטה לכיון ה4.5 ל25 גרם חלבון קצת פחות מ5 גרם חלבון לשקל
אבל בכללי אתה צודק אבקה זולה יותר מרוב מקורות החלבון (קוטג או טונה למשל)

התמונה שלך עושה לי בעיות OCD (הפלטות)
כמוני כמוך. רק תאר לך כמה מעצבן זה להרכיב אותן ולהחזיר למקום כל פעם מחדש.
(ואם זה לא ברור, יש גם 2 פלטות מכל צד להגביה את פלטות הברזל הקטנות)

אין מכון אחר באיזור שאתה גר בו?
יש, אבל יש שם בני אדם ואני משתדל לא להתקרב לסביבות כאלה. המקום הזה הוא קאנטרי ריק מאנשים ואני מעדיף להתאמן בשקט ובתנאים מעט יותר מעצבנים מאשר להתמודד עם דיבורים והמתנה למתקנים במקום אחר ונוח יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית