עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא באופן ישיר, אבל ההורים של הרבה אנשים צעירים עוזרים להם כלכלית. למשל יכול להיות שהם משלמים עבורם חלק מהמשכנתא, והכסף שנחסך שם יכול ללכת לרכישת מזונות אקזוטיים וכל מיני תוספים.הרוב פה בני 20+, אתה חושב שההורים שלהם משלמים על האוכל?
דיברתי יותר על אנשים שלא גרים עם ההורים. יש הורים שעוזרים אבל אני בטוח שרוב הכסף מגיע מהמתאמנים שעובדים.לא באופן ישיר, אבל ההורים של הרבה אנשים צעירים עוזרים להם כלכלית. למשל יכול להיות שהם משלמים עבורם חלק מהמשכנתא, והכסף שנחסך שם יכול ללכת לרכישת מזונות אקזוטיים וכל מיני תוספים.
גם אני.דיברתי יותר על אנשים שלא גרים עם ההורים.
צודק בהחלט.דיברתי יותר על אנשים שלא גרים עם ההורים. יש הורים שעוזרים אבל אני בטוח שרוב הכסף מגיע מהמתאמנים שעובדים.
צודק. למעשה מנת חלבון ממוצעת עולה 5 ש"ח ו150 גר' של חזה עוף(ערכי חלבון זהים) עולה 5+מעניין איך הגעתם למסקנה שתוספי תזונה (מבחינתי זה חלבון בלבד) זה משהוא יקר?
שאומרים יקר אנו חייבים להתבסס על השוואה למזון רגיל בעל אותם ערכים.
דוגמא חזה עוף/פחית טונה מול סקופ חלבון.
אני חושב שהמחיר זהה או נוטה לכיוון האבקת חלבון,
כמובן אני לא מדבר על תוספים ותבלינים שונים לפני אימון תוך כדי אימון אחרי אימון לפני שינה אחרי שינה תוך כדי שינה וכו..
חושבים אחרת?
קילו חזה עוף 22 גרם למאה גרם לא מבושל 220 גרם לקילומעניין איך הגעתם למסקנה שתוספי תזונה (מבחינתי זה חלבון בלבד) זה משהוא יקר?
שאומרים יקר אנו חייבים להתבסס על השוואה למזון רגיל בעל אותם ערכים.
דוגמא חזה עוף/פחית טונה מול סקופ חלבון.
אני חושב שהמחיר זהה או נוטה לכיוון האבקת חלבון,
כמובן אני לא מדבר על תוספים ותבלינים שונים לפני אימון תוך כדי אימון אחרי אימון לפני שינה אחרי שינה תוך כדי שינה וכו..
חושבים אחרת?
התמונה שלך עושה לי בעיות OCD (הפלטות)צודק. למעשה מנת חלבון ממוצעת עולה 5 ש"ח ו150 גר' של חזה עוף(ערכי חלבון זהים) עולה 5+
כמוני כמוך. רק תאר לך כמה מעצבן זה להרכיב אותן ולהחזיר למקום כל פעם מחדש.התמונה שלך עושה לי בעיות OCD (הפלטות)
אין לכם שם פלטות נורמליות?כמוני כמוך. רק תאר לך כמה מעצבן זה להרכיב אותן ולהחזיר למקום כל פעם מחדש.
(ואם זה לא ברור, יש גם 2 פלטות מכל צד להגביה את פלטות הברזל הקטנות)
לא, וגם לא מוט נורמלי, וגם לא ראק נורמלי. בתמונה בצד יש 3 סוגי פלטות שונים על המוט שמתאים רק לפלטות ברזל.😁אין לכם שם פלטות נורמליות?
אין מכון אחר באיזור שאתה גר בו?לא, וגם לא מוט נורמלי, וגם לא ראק נורמלי. בתמונה בצד יש 3 סוגי פלטות שונים על המוט שמתאים רק לפלטות ברזל.😁
יש, אבל יש שם בני אדם ואני משתדל לא להתקרב לסביבות כאלה. המקום הזה הוא קאנטרי ריק מאנשים ואני מעדיף להתאמן בשקט ובתנאים מעט יותר מעצבנים מאשר להתמודד עם דיבורים והמתנה למתקנים במקום אחר ונוח יותר.אין מכון אחר באיזור שאתה גר בו?