הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נזילת דם אחרי זריקה

avijacob

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
חברים צריך את עזרתכם. אז ככה אני בסייקל של טסט ובולדנון שבוע שלישי בזריקה היום שנעשתה לפי הכללים ירד לי המון דם בתום הזריקה. חשוב לציין שבשאיבה שעשיתי טרם הכנסתי את החומר לא היה דם בכלל. למה זה קורה הרי ברור לי שלא הכנסתי לווריד גם בגלל השאיבה וגם כי אם הייתי מזריק לווריד קרוב לוודאי שלא הייתי מסוגל לכתוב עכשיו.
מבקש את עזרתכם בנושא מה הסיבה שירד כמות גדולה של דם אם הזריקה הייתה לפי הכללים.

כשהפיזור גדול יותר, כך שטח הפנים גדל והחומר ישתחרר לדם מהר יותר

אבל בסופו של דבר, בשני המקרים החומר יספג. בעיני זה לא משמעותימא וד
אם הסייקל ארוך ואתה מזריק הרבה - תוך חודש אתה סוגר את הבסטה. חודש ראשון הכל טוב ויפה. אחר כך מתחיל הבלאגן.

אין שום טעם להזריק לאותו מקום אם עוד לא נספג שם הכל. עם 1 סיסי יוצא לפעמים יום אחר יום ואני מרגיש שהכל נספג. לעיתים המקום מרגיש קצת מופגז וכאוב אבל אין יותר הצטברות של חומר שם.

חברים צריך את עזרתכם. אז ככה אני בסייקל של טסט ובולדנון שבוע שלישי בזריקה היום שנעשתה לפי הכללים ירד לי המון דם בתום הזריקה. חשוב לציין שבשאיבה שעשיתי טרם הכנסתי את החומר לא היה דם בכלל. למה זה קורה הרי ברור לי שלא הכנסתי לווריד גם בגלל השאיבה וגם כי אם הייתי מזריק לווריד קרוב לוודאי שלא הייתי מסוגל לכתוב עכשיו.
מבקש את עזרתכם בנושא מה הסיבה שירד כמות גדולה של דם אם הזריקה הייתה לפי הכללים.

יכול להיות שהזרקת מיד לאחר אימון כוח או ארובי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית