הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות פחמימות בחיטוב

מצב
השרשור נעול

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
התחלתי חיטוב השבוע, עם 2700 קלוריות (נטרלי בסביבות ה3000). כמות הפחמימות ההתחלתית היא 230-250. השאלה שלי היא אם בשביל החיטוב חייב כמות פחמימות נמוכה יותר או שכל עוד יש גרעון קלורי החיטוב יקרה?
נ.ב. אני יודע שהגרעון קטן ואני אצטרך להוריד קלוריות בקרוב מאוד, העדפתי להתחיל מכמות כזאת ולפי הירידה במשקל להתאים מאשר להתחיל ממעט מדי קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אתה מזין בכל יום את התפריט או שבגדול יש לך כיוון שאתה אוכל לפיו?
אני מזין כל פעם מה שאני אוכל. בגדול אני אוכל די דומה כל יום, ככה שיש לי הערכה לכמויות בכל ארוחה, זתומרת אני שוקל את האוכל אבל יודע בערך למשל כמה אורז לשים בשהיל שישאר לי עוד לארוחות נוספות וכו'. בארוחה אחרונה ביום אני כבר מתאים ככה שאני אגיע לערכים של אותו יום (למשל מוסיף עוד פרוסה-שתיים של לחם כמו שעשיתי אתמול, או מוריד משהו)
יבגני אתה משלב אירובי?
כרגע לא, רציתי לשמור לעצמי עוד קלפים להמשך להשתמש בהם 😃

• פותח/ת השרשור
כמה אתה מתכנן להוריד ובכמה זמן?
כרגע אני כ113 קילו (ביום שבת נשקלתי 112.8) עם מעל 20% שומן והרבה נוזלים. רוצה להגיע מתחת ל100 קילו, אני חושב יותר קרוב ל95, תכלס תלוי לפי איך אני אראה אז. נראה לי סביבות 4 חודש.

כרגע אני כ113 קילו (ביום שבת נשקלתי 112.8) עם מעל 20% שומן והרבה נוזלים. רוצה להגיע מתחת ל100 קילו, אני חושב יותר קרוב ל95, תכלס תלוי לפי איך אני אראה אז. נראה לי סביבות 4 חודש.
אתה מתכוון להתייצב על המשקל הזה או להיכנס אחרי הקיץ לסבב מסה נוסף?
כמו שטען רקון.
כמו שטען רקון.

• פותח/ת השרשור
כמו שטען רקון.
המטרה העיקרית שלי היא להתחזק, אז אחרי החיטוב אני ארצה לעלות במשקלי עבודה. כנראה שזה אומר שאני אצטרך גם לעלות במשקל גוף, אבל השאיפה זה לא לעשות מסה מטורפת עם עליה שוב באחוז שומן אלא לעלות כמה שיותר לאט. אבל לגשר הזה עוד נגיע 😃

המטרה העיקרית שלי היא להתחזק, אז אחרי החיטוב אני ארצה לעלות במשקלי עבודה. כנראה שזה אומר שאני אצטרך גם לעלות במשקל גוף, אבל השאיפה זה לא לעשות מסה מטורפת עם עליה שוב באחוז שומן אלא לעלות כמה שיותר לאט. אבל לגשר הזה עוד נגיע 😃
שיהיה המון בהצלחה בחיטוב..🤩🤩

אם אתה רוצה להיות על א"ש נמוך (12-13) בסוף החיטוב אתה תהיה חייב לקצץ בפחמימה
לא יודע מה איתך אבל אני על 10~11א"ש ואני טוחן כל היום פחמימות וסוכרים ( בעיקר אוראו 😃 )
כל כך הרבה שטויות אתה מדבר.. @Snorlax הוא 12 א''ש על 500 פחמימה
10~11* תדייק קציצו !

אני כרגע על 4K בשביל מאסה אבל אני עולה דיי לאט אז אני מבין ש3500-3750 זה הניטרלי שלי, אז אני צריך 3000 לחיטוב
חשבתי ללכת על
300 פחמימה 200 חלבון 120 שומן ואז לרדת כל שבוע ב30 פחמימה עד שאני מגיע ל150 ולהשאר על זה
זה נשמע כמו רעיון טוב? הולך להתחיל עוד מעט , ברגע שאני יגיע ל87קילו

לא יודע מה איתך אבל אני על 10~11א"ש ואני טוחן כל היום פחמימות וסוכרים ( בעיקר אוראו 😃 )

10~11* תדייק קציצו !
אמרתי שיש כאלה שהם אוכלים מה שהם רוצים והם לא עולים בא"ש כמוך תראה מה כתבתי בהודעות קודמות
תגדיר מה זה דל-פחמימה.
אני הגעתי על 80-100 גרם פחמימה ל 12 א.ש בלי שום בעיה, רק בסוף ירדתי לדל. שבועיים בערך.
והתחלתי על 20 א.ש פלוס מינוס.
לזה התכוונתי אבל מי שרוצה לרדת מתחת ל11 א"ש חייב דל פחמימה של פחמימות רק מירקות

כי מתחת לאחוזים האלה צריך להיות יחסית מרוקן מנוזלים והפחמימה מפריעה לגוף להיות "יבש מנוזלים"
לא הדעה האישית שלך.. זה בסדר שתיהיה לך אחת כזאת, נכונה או לא נכונה.
אם אתה יוצא בהצהרות שקשורות לתזונה, כשיש לא מעט שלא מסכימים אז מן הראוי שתביא רפרנס מחקרי או מאמרי כלשהו שמוכיח את מה שאתה אומר.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין נוזלים לאחוז שומן? ואם כבר, יותר נוזלים = יותר מסת גוף על אותה כמות שומן = פחות אחוזי שומן. (אחת הסיבות העיקריות לכך שמכשירי מדידת שומן בהולכת זרם אינם אמינים)

נוזלים ושומן זה שני דברים שונים

כי מתחת לאחוזים האלה צריך להיות יחסית מרוקן מנוזלים והפחמימה מפריעה לגוף להיות "יבש מנוזלים"

מה, אתה לא מבין שכדי לרדת באחוז שומן צריך להיות מרוקן מנוזלים?

attachment.php

(facepalm, if not obvious)

שמתי לב שכל תגובה פה מקבלת מוניטין ושלוש לייקים בממוצע,אז..
*תגובה*
אה ומנחם אתה אומר כל כך הרבה שטויות

• פותח/ת השרשור
שמתי לב שכל תגובה פה מקבלת מוניטין ושלוש לייקים בממוצע,אז..
*תגובה*
אה ומנחם אתה אומר כל כך הרבה שטויות
זה לא עובד ככה, אתה צריך להרוויח את המוניטין שלך.
אה וגם אני לא יכול למנטן אותך עדיין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית