המושבים היחידים שאתה יכול להתיישב בהם בתור האדם שנכנס אחרון הם או מושב מס' 1 או מושב מס' 100, ואין לאחד מהם עדיפות על השני.
האדם שנכנס אחרון יכול לשבת גם במושב מספר 45, למשל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המושבים היחידים שאתה יכול להתיישב בהם בתור האדם שנכנס אחרון הם או מושב מס' 1 או מושב מס' 100, ואין לאחד מהם עדיפות על השני.
האדם שנכנס אחרון יכול לשבת גם במושב מספר 45, למשל.
סליחה, אתה צודק, האמת שאני פתרתי את זה בדרך טיפה שונה שמבוססת על אותו עיקרון אבל כן ההסבר שלך אפילו יותר אלגנטי.אתה בטוח?
אתה בטוח?
אתה מבלבל, המספור של הכסאות זה סתםלמה שלא יישב ב 45? ולמה ניתן לשבת בסוף רק על 1 או 100?
הראשון שנכנס מחזיק כרטיס שעליו #44 ומחליט לשבת ב 43.
הבחור עם כרטיס #43 רואה שתפוס ומתיישב ב #1.
בעל הכרטיס #1 רואה שתפוס ומתיישב ב #100.
מה שהוא אמר עדיין תופס..אתה מבלבל, המספור של הכסאות זה סתם
הכיסא ה1- הרכיסא ששייך לאיש ה1
הכיסא ה2- הכיסא ששייך לאיש ה2
וכך הלאה
עזוב כיסא מספר 44. דבר איתי ב"הכיסא ששייך לאיש הN" (האיש הN שנכנס לאולם).מה שהוא אמר עדיין תופס..
האיש שכיסא מס' 44 שייך לו מתיישב בכיסא מס' 43, האיש שכיסא מס' 43 שייך לו מתיישב בכיסא מס' 1 כי הכיסא שלו נתפס, זה שב 1 מתיישב ב 100. מה אני מפספס?
יש מספר לא ידוע של חדרים שמסודרים במעגל בבניין מסויים,משרת צריך לכבות את האורות בכל החדרים,מצאו דרך כזאת(עדיף יעילה).
מדמחלהוריד מפסק ראשי?
מדמח או התחכמות?
לפי דעתי חסרים תנאים או מידע על השאלה.יש מספר לא ידוע של חדרים שמסודרים במעגל בבניין מסויים,משרת צריך לכבות את האורות בכל החדרים,מצאו דרך כזאת(עדיף יעילה).
לא חסרים פרטים, הבעיה היא שאתה לא יודע מתי עברת על כל החדרים כי הם מסודרים במעגל ואתה לא יודע כמה יש.לפי דעתי חסרים תנאים או מידע על השאלה.
בהנחה שחייבים לעבור בחדר בשביל לכבות את האור זה אומר שבהכרח חייבים לעבור בכל החדרים. כלומר להתחיל מחדר אחד וללכת נגיד אם כיוון השעון.
להשאיר דלת אחת פתוחה?לא חסרים פרטים, הבעיה היא שאתה לא יודע מתי עברת על כל החדרים כי הם מסודרים במעגל ואתה לא יודע כמה יש.
אין דלתות יש מתגים, אין פה התחכמות זאת שאלה עם תשובה ברורהלהשאיר דלת אחת פתוחה?
אתה רואה שהאור כבוי בחדרים שבהם כבר כיבית אותו.אין דלתות יש מתגים, אין פה התחכמות זאת שאלה עם תשובה ברורה
לא הבנתי כל כך, אני עובר אחד אחד חדר חדר מדליק. כאשר אני מגיעה לחדר שכבר דלוק זה אומר שסיימתי.אוקיי אני אנסח מחדש, אתם צריכים להיות *בטוחים* שכל האורות מכובים