כתבתי שאין לי, סוד קטן הייתי ב4 יחידות. שונא מתמטיקה תיכונית?
לא, אני סיימתי 5 ואני כבר בן 22 וחצי חח...
למה עשית 4?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתבתי שאין לי, סוד קטן הייתי ב4 יחידות. שונא מתמטיקה תיכונית?
שונא את זה, בבצפר לא מלמדים באמת מתמטיקה אז הייתי ב4, לא נכנסתי לאף שיעור ולא עשיתי ש.ב ויש לי 100 סופילא, אני סיימתי 5 ואני כבר בן 22 וחצי חח...
למה עשית 4?
שונא את זה, בבצפר לא מלמדים באמת מתמטיקה אז הייתי ב4, לא נכנסתי לאף שיעור ולא עשיתי ש.ב ויש לי 100 סופי
ואני גם לא צריך את ה5 יחידות האלה כי אני רוצה ללמוד מתמטיקה באוניברסיטה והפסיכו שלי טוב.
אני הבאתי הסבר מתמטי...אתה כבר פתרת את זה עם חשבון בינארי! אתה שאלת "כמה משרתים צריך כדי לכסות 999 מצבים" ובניסוח אחר שאלת "כמה ספרות בינאריות צריך כדי לבטא את המספר 999 " והתשובה היא 10, כי 10^2 הם 1024.
למען האמת הטיעון הזה רק מראה שזה המינימום הנדרש ועדיין לא מסביר איך ליישם אותו בפועל, אבל אין לי מושג איך להסביר את זה בלי חשבון בינארי. אני אחשוב איך אפשר לנסח אותו בצורה שווה לכל נפש (אני מתכוון שאפילו @coldfire יבין!ׂ) ואם זה יעלה בידי אכתוב את התשובה.
148יפה אבל חבל... אם זה בא לך בקלות.
כמה הוצאת בפסיכו ובכמותי?
אני הבאתי הסבר מתמטי...
ולמען האמת יש 1023 מצבים. אבל ניחא
148
686יפה מאוד, והציון הכללי?
אולי, לא עקבתי. יש 1024 מצבים (גם 0 הוא מספר).אני הבאתי הסבר מתמטי...
אתה מתכוון לזה שנתת בהודעה הזאת?coldfire יבין את ההסבר שלי וידע להסביר אותו
לא. כן יש שגיאת חישוב. ההסבר הוא :אתה מתכוון לזה שנתת בהודעה הזאת?
אני מנסה הגעתי לזה ש 5 משרתים נותנים 51 מצבים. 4 משרתים נותנים 15. אני מתקשה פה עם הנוסחה של מספר המצבים כתלות במספר המשרתים ( לא חשבתי על דרך אחרת חוץ מפירוט, כמובן שגם בדרך הזאת יש תלות במספר המצבים הקודם כך שלא מתחילים הכל מ0 אבל עדין החישוב מסתבך מאוד.)
יש לך שם שגיאת חישוב (5 משרתים נותנים...) ובכל מקרה אני לא רואה שם הסבר איך, תכלס, אתה מטפל באותן 1000 חביות עם אותם 10 המשרתים שלך. כלומר, אני מחפש הוראות ברורות מה לעשות ("אלגוריתם").
זה הסבר? אני משער שכן כי עובדה שהצלחת לפתור בעזרתו את החידה, אבל לפחות לי הוא לא ברור בכלל. אני חוזר ומבקש סט של הוראות שיאפשר לי לזהות את החבית המורעלת.ההסבר הוא
😆 תיגש שוב רק בישביל החלק של האנגלית. הוא באמת חלק קל.. קיבלתי כמעט את כל הנקודות בו..הייתי נקודה אחת מפתור באנגלית
סתם רצית להגיד שהיית טוב בזה נכון ? כבר כתבתי שאני מתקבל למה שאני רוצה בקלות. זה מבחן מעיק ודיי מפגר😆 תיגש שוב רק בישביל החלק של האנגלית. הוא באמת חלק קל.. קיבלתי כמעט את כל הנקודות בו..
אתה צודק אבל השמטתי אותו ובגלל זה בצד השני של המשוואה יש 999 ולא 1000דור 0 זה גם מצב(שבו אף אחד לא שותה מהכוס).
אוקיי הבנתי את ההסבר@DorT היה לך התחלה טובה בפתרון של המצבים ל 8 כוסות, הפתרון לכל מספר זה פשוט הכללה של מה שעשיתה, @יהושע64 הסביר מאיפה זה נובע.
אני יתן דוגמא איך זה עובד על 8
8 זה 2 בחזקת 3 כלומר נחוצים 3 ספרות ליצוג בינארי של 8 מצבים. (אם אתה לא יודע מה זה בינארי תקרא זה לוקח להבין כמה דקות)
000
001
010
011
100
101
110
111
סה"כ 8.
כלומר לכל כוס יש מספר סידורי יחודי משלה.
אתה לוקח 3 אנשים שלכל אחד אתה נותן מספר 1,2,3 והמספר הזה מייצג את האחריות שלו על מיקום הספרה.
עכשיו אם במיקום הספרה יש 1 אז מי שאחרי על המיקום הזה ישתה מהכוס.
לדוגמא :
011 אומר שמשרתים 1 ו 2 שותים ממנה
101 אומר שמשרתים 1 ו 3 שותים.
ועכשיו אם מתו 1 ו 2 אז 011 זה הכוס -> כוס מספר 4
זה הסבר הכי טוב שאני יכול לחשוב אליו ב 10 בערב
לא,זאת הייתה דוגמא שכל מפגר יכול להוציא באנגלית ציון גבוה. ברור שאתה מתקבל,אבל אתה צריך לעשות קורסים באנגלית.סתם רצית להגיד שהיית טוב בזה נכון ? כבר כתבתי שאני מתקבל למה שאני רוצה בקלות.
אני אתמודד עם קורסלא,זאת הייתה דוגמא שכל מפגר יכול להוציא באנגלית ציון גבוה. ברור שאתה מתקבל,אבל אתה צריך לעשות קורסים באנגלית.
לא,זאת הייתה דוגמא שכל מפגר יכול להוציא באנגלית ציון גבוה. ברור שאתה מתקבל,אבל אתה צריך לעשות קורסים באנגלית.
686
הייתי נקודה אחת מפתור באנגלית
ואני שונא מילולי ולא טוב בו כל כך.
אני? 😲גם לי יש פטור 😃 מה אתה מתכנן ללמוד?
אני? 😲