הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Floor Press T&G vs Pause

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
לעצור בתחתית או לא לעצור? (הכוונה לעצירה קטנה שתהיה כמו T&G או עצירה מלאה של כמה שניות)
לתת הסבר לדעה בבקשה 😃

הייתה תקופה שניסיתי לעצור בתחתית אבל הטרייספס שלי פשוט נמעכו שם וזה הרגיש ממש מוזר לעלות ככה.

למה לך לעשות תרגיל כזה?
ואנשים אומרים שהמשיכות הגבוהות שלי זה תרגיל מיותר 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
למה לך לעשות תרגיל כזה?
ואנשים אומרים שהמשיכות הגבוהות שלי זה תרגיל מיותר 🤦‍♂️
למה לא?
יותר קל להתאושש ממנו מבנץ רגיל בגלל התווך תנועה הקטן, יש שאומרים שזה עוד עבודה בלי רפלקס המתיחה (אני לא ממש מצליח להשיג מתיחה בבנץ אבל לא נכנס לזה), וזה עבודה בלי לג דרייב
אה והוא ממש כיף

לא מבין את ההיגיון מאחורי התרגיל. למה שתרצה לבצע תרגיל בטווח תנועה מקוצר וללא עבודה על החלק הקשה ביותר בתרגיל הקלאסי?

תרגיל מצויין כל הקטע בתרגיל זה ההעצירה , ואלה שזרקו שטויות.. זה תרגיל שמשפר את הטכניקה פלאים , ממש מרגישים את הלטיסימוס , בהנחה שעושים נכון ושוברים מרפקים בירידה ובעלייה מרפקים החוצה

• פותח/ת השרשור
תרגיל מצויין כל הקטע בתרגיל זה ההעצירה , ואלה שזרקו שטויות.. זה תרגיל שמשפר את הטכניקה פלאים , ממש מרגישים את הלטיסימוס , בהנחה שעושים נכון ושוברים מרפקים בירידה ובעלייה מרפקים החוצה
כמה זמן את עוצר בתרגיך? עצירה מלאה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית