הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקיני פסטה ב AD

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
יצא לי לראות לא מזמן פרסומת של סקיני פסטה, ויצא לי לחשוב, הרי ל 100 גרם יש לי 3.5 גרם פחמימה.
אז נכון, אולי לפי ה AD צריך שהפחמימה תגיע רק מירקות, אבל אישית, כדי להישאר שפוי אני תמיד ליד החזה עוף מוסיף איזה כפית חומוס או סלט כלשהו.
אז חשבתי לעצמי, עד כמה זה יכול להיות נורא ל AD אם אני אוסיף ליד החזה עוף איזה 100 גרם סקיני פסטה?

אם אתה מחפש דרכים לעקוף את התפריט הזה אז פשוט תעשה תפריט אחר שיתאים לך אל תכריח את עצמך אם זה קשה לך

תעשה מטבוחה,אין דבר שהוא לא אלוהי עם מטבוחה.
אני שוקל להציע לאחת החברות לעשות אבקת חלבון בטעם מטבוחה.
סתם לא ברצינות,זה טעים ברמות

• פותח/ת השרשור
תעשה מטבוחה,אין דבר שהוא לא אלוהי עם מטבוחה.
אני שוקל להציע לאחת החברות לעשות אבקת חלבון בטעם מטבוחה.
סתם לא ברצינות,זה טעים ברמות
חמוד אתה.
מטבוחה בערך כל שישי ונשאר לכל השבןע.
כל יום כמעט שקשוקה מלאת חלבון.
לא מספיק לך?

למה לאכול חזה עוף בAD? נראה לי פספסת את כל העיקרון של הדיאטה.

למה לא?
לא רואה רע בלאכול חזה עוף עם טחינה/אבוקדו/ כל שומן טוב.
לאכול כמה מאות גרם ביום של בשר עם שומן איכותי זה יקר וקשה יותר למדידה של כמה חלבון וכמה שומן הכנסת מהארוחה..

למה לא?
לא רואה רע בלאכול חזה עוף עם טחינה/אבוקדו/ כל שומן טוב.
לאכול כמה מאות גרם ביום של בשר עם שומן איכותי זה יקר וקשה יותר למדידה של כמה חלבון וכמה שומן הכנסת מהארוחה..
שוב אז למה לאכול חזה עוף בAD? אם זה יקר ודווקא לא קשה למדידה אז תאכל רגיל... לAD יש מטרה נסויימת.

סקיני פסטה זה מאיזה פטריה מסויימת או שורש
בדיוק. זה עשוי משורש צמח הקונג'אק ולכן נחשב ירק.
תטעם קודם את הסקיני פסטה
חבילה אחת עולה כ 14 שקל, כך שההימור לא בשמיים. אני אישית לא מת על המוצר אבל גם לא מתעב אותו, וביחד עם רוטב טוב הוא בהחלט אכיל. לטעמי ה"ספגטי" עדיף בהרבה על ה"אורז". את ה "אטריות" לא ניסיתי.

• פותח/ת השרשור
אמרת כולה לא טעים.
תאכל אבוקדו זה משביע ברמות על
אני מודע לכך, אבל הבעיה היא שברגע שאני אוכל יותר מדי אבוקדו נהיה לי טעם מגעיל בפה ובחילה ( בערך רבע אבוקדו ).
למה לאכול חזה עוף בAD? נראה לי פספסת את כל העיקרון של הדיאטה.
מחיר...
שוב אז למה לאכול חזה עוף בAD? אם זה יקר ודווקא לא קשה למדידה אז תאכל רגיל... לAD יש מטרה נסויימת.
ברור לי, ולא תמיד אוכל חזה עוף, אבל המחיר בעייתי.
בדיוק. זה עשוי משורש צמח הקונג'אק ולכן נחשב ירק.

חבילה אחת עולה כ 14 שקל, כך שההימור לא בשמיים. אני אישית לא מת על המוצר אבל גם לא מתעב אותו, וביחד עם רוטב טוב הוא בהחלט אכיל. לטעמי ה"ספגטי" עדיף בהרבה על ה"אורז". את ה "אטריות" לא ניסיתי.
תכננתי לקנות את הספגטי.
וכעיקרון, סקיני פסטה יכול להתאים ל AD ? ( כמות קטנה של כ 100-150 גרם לפני בישול ).
לגרום לעידוד שיחרור מוגבר של הורמונים מסויימים כגון טסט דרך האוכל שאתה אוכל...
אחד מאותו סוג של אוכל הוא שומן בעלי חיים.
Anabolic diet דיאטה אנבולית/בונה.
שוב, אני מודע ליתרונות של AD ולדרישות שלה, אבל אין ברירה, אני לא יכול לאכול 300 גר׳ אנטריקוט כל יום.

אני מודע לכך, אבל הבעיה היא שברגע שאני אוכל יותר מדי אבוקדו נהיה לי טעם מגעיל בפה ובחילה ( בערך רבע אבוקדו ).

מחיר...

ברור לי, ולא תמיד אוכל חזה עוף, אבל המחיר בעייתי.

תכננתי לקנות את הספגטי.
וכעיקרון, סקיני פסטה יכול להתאים ל AD ? ( כמות קטנה של כ 100-150 גרם לפני בישול ).

שוב, אני מודע ליתרונות של AD ולדרישות שלה, אבל אין ברירה, אני לא יכול לאכול 300 גר׳ אנטריקוט כל יום.
אני שום סיכוי שיש דיאטה שאומרת לך לאכול 300 גרם אנטריקוט ביום, עם כמה שאתה אח, אתה בכיין.
כנפיים,בשר טחון(זול רצח) פרגיות,כבד,סלמון, גולאש,כל פאקינג בשר שבמבצע,לך לסופר תמיד יש מבצע מסוים על משהו,תקנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית