הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גרעון קלורי מקסימלית בחיטוב

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני בסביבות 2200 קלוריות עד כמה אפשר לרדת אם בעתיד אני יתקע וירצה יותר לרדת
או שמומלץ להיות בסביבות הקלוריות האלה ואני מתאמן בלי תוספים מיוחדים
ועושה אירובי מתון 30 דקות

הגוף שלך שואף להגיע לשיווי משקל תמיד. כלומר אם עכשיו אתה יורד במשקל עם 2200 קלוריות, הגוף עם הזמן שורף פחות ופחות קלוריות עד שאתה כבר לא תוריד משקל עם הכמות הזאת ותצטרך או להוריד קלוריות או להוסיף פעילות גופנית כדי שתמשיך להיות במאזן שלילי.

אל תכנס כל כך עמוק לפילוסופיה של גרעון קלורי. במדריך כתוב לעשות גרעון של 500? רשום גם שרצוי לא לעשות גרעון גדול מ800-1000? אז תקשיב למדריך ותעשה את זה. אם לא עובד ואתה לא רואה 3-4 שבועות תוצאות אתה מוזמן לפתוח פה נושא ולשאול.

הבנתי אבל מה הגבול שמותר לא לעבור אותו יש דבר כזה ?
אין משהו מסויים שהוא גבול. אם אתה על ממש מעט קלוריות ולא רואה ירידה במשקל אפשר לנסות להיות על נטרלי איזה שבועיים+ ואז לחזור לחיטוב

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה בנטרלי אתה ממליץ לשחק עם התפריט או להוריד מהאירובי למשל אני עושה 30 דקות אירובי אז להפחית לגמרי או חצי ממקום לגעת בתפריט וככה לראות תתגובה של הגוף ?

הבנתי תודה בנטרלי אתה ממליץ לשחק עם התפריט או להוריד מהאירובי למשל אני עושה 30 דקות אירובי אז להפחית לגמרי או חצי ממקום לגעת בתפריט וככה לראות תתגובה של הגוף ?
הייתי מציע לאכול יותר, אם הסיבה לכמה שבועות נטרלי היא חוסר ירידה במשקל עם מעט קלוריות. כי ככה תה מנסה להרגיל את הגוף שלך ליותר קלוריות, שיתרגל גם לשרוף יותר, ואז חוזר לחיטוב.

אתה שואל שאלות כלליות מידי ואני ממש לא מצליח לרדת לסוף דעתך..נסה להיות יותר ספציפי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית