הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים Is repetition failure critical for the development of muscle hypertrophy and strength?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
Is repetition failure critical for the development of muscle hypertrophy and strength?

J. A. Sampson* andH. Groeller
Article first published online: 24 MAR 2015
DOI: 10.1111/sms.12445
Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports

Abstract
This investigation sought to determine the effect of resistance training to failure on functional, structural and neural elbow flexor muscle adaptation. Twenty-eight males completed a 4-week familiarization period and were then counterbalanced on the basis of responsiveness across; non-failure rapid shortening (RS; rapid concentric, 2 s eccentric), non-failure stretch-shortening (SSC; rapid concentric, rapid eccentric), and failure control (C, 2 s concentric, 2 s eccentric), for a 12-week unilateral elbow flexor resistance training regimen, 3 × week using 85% of one repetition maximum (1RM). 1RM, maximal voluntary contraction (MVC), muscle cross-sectional area (CSA), and muscle activation (EMGRMS) of the agonist, antagonist, and stabilizer muscles were assessed before and after the 12-week training period. The average number of repetitions per set was significantly lower in RS 4.2 [confidence interval (CI): 4.2, 4.3] and SSC 4.2 (CI: 4.2, 4.3) compared with C 6.1 (CI: 5.8, 6.4). A significant increase in 1RM (30.5%), MVC (13.3%), CSA (11.4%), and agonist EMGRMS (22.1%) was observed; however, no between-group differences were detected. In contrast, antagonist EMGRMS increased significantly in SSC (40.5%) and C (23.3%), but decreased in RS (13.5%). Similar adaptations across the three resistance training regimen suggest repetition failure is not critical to elicit significant neural and structural changes to skeletal muscle.

• פותח/ת השרשור
תוצאות

CBQl6EeWwAEKw1f.jpg:large

מעניין מאד. כשזה יגיע לפרסום אשמח לראות את פרטי המחקר כי אם הוא רציני יכולות להיות לזה השלכות חיוביות בשבילי - אני מעדיף 4 חזרות מהירות בלי להגיע לסף הכשל על 6 חזרות איטיות.
עריכה: מצאתי את התקציר כאן. המניאקים רוצים כסף בשביל המחקר המלא, ומהתקציר לא הצלחתי להבין מה הולך שם, בפרט המשפט " The average number of repetitions per set was significantly lower in RS 4.2 [confidence interval (CI): 4.2, 4.3] and SSC 4.2 (CI: 4.2, 4.3) compared with C 6.1 (CI: 5.8, 6.4). " כי חשבתי שמס' החזרות נקבע מראש בתכנון הניסוי בעוד לפי הציטוט הזה הוא היה תוצאה שנמדדה.

נערך לאחרונה:
למי שרוצה את הבדיחה המלאה.

קבצים מצורפים

• failure.pdf
    KB 356.8 · צפיות: 249
אולי אני טועה- אבל באמת הם בדקו בייספס?? elbow flexor muscle .. אם מחקר בוצע על ביספס זה לא מחקר לול

failure is not critical to elicit significant neural and structural changes to skeletal muscle
לא ציינו פרטים על המתאמנים, אני מניח שהם לא מאומנים, ולכן למתאמנים מאומנים יותר התוצאות כנראה יהיו שונות.

• פותח/ת השרשור
לא ציינו פרטים על המתאמנים, אני מניח שהם לא מאומנים, ולכן למתאמנים מאומנים יותר התוצאות כנראה יהיו שונות.
ואת כל זה אתה מסיק ע"י קריאת האבסטרקט בלבד? מדהים, מדע אמיתי.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לפרט למה זה חרא, אבל אני בטוח שאתה יודע לבד.
זה לא חרא, זו נקודת התחלה להמשך מחקר מקיף יותר. אתה חייב לבודד משתנים ולקבל קצה חוט מסויים, אם תתחיל לשים יותר מידי משתנים במחקר אחד אתה תצא עם ידיים ריקות, ללא תוצאה ממשית.

• פותח/ת השרשור
אתה כותב שלא ציינו פרטים על המתאמנים מקריאת האבסטרקט. לא כותבים Methods באבסטרקט

אשמח אם תפרט בקצרה.

זה לא חרא, זו נקודת התחלה להמשך מחקר מקיף יותר. אתה חייב לבודד משתנים ולקבל קצה חוט מסויים, אם תתחיל לשים יותר מידי משתנים במחקר אחד אתה תצא עם ידיים ריקות, ללא תוצאה ממשית.

אין כאן בקרה על משתנה אחד. גם קצב התנועה משתנה וגם הנפח לא אחיד. לא יתכן שבקבוצה של הכשל הם ביצעו 4 סטים של 6 כי אחרי סט אחד של כשל לא ניתן לחזור על אותה כמות חזרות בדרך כלל, בטח שלא ל-4 סטים. הם העריכו את ה-1RM לפי משהו שהם חשבו שהוא 50% מה-1RM ועוד של אנשים שלא התאמנו לפחות חצי שנה. בנוסף, לא יתכן שאנשים עשו 4 סטים של 6 בקצב של 2 שניות לכל כיוון ב-85% מ-1RM.
יותר מזה, כל המחקר נעשה על כפיפות מרפקים.
וכל זה כדי להסיק שכשל לא קובע כלום? Fucking duh.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית