הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות לגבי המשך חיטוב

tal.shpeizer

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני אפרט קודם את כל הנתונים שאני יכולה לתת ואז אגש לשאלה
עושה 531 פעמיים בשבוע (אני חיילת, אומנם ביומיות אבל זה מה שמתאפשר לי)
נכון להיום:
סקוואט: 50x3
דדליפט 55x3
בנצ' 30x3
אוברהדפרס 25x1

כבר די הרבה זמן במאזן שלילי, עד לפני חודשיים עשיתי נטול פחמימות ועברתי לiifym. חוץ משיפור במצברוח של "ישששש גלידה" לא רואה יותר מדי שינוי.

אני מעוניינת להגדיל את המסת שריר ויודעת שכדי שזה יהיה משמעותי אני צריכה להיות במסה אבל אני עדיין לא באחוז שומן נמוך מספיק שבו אני ארגיש בטוחה להיות דובונת לחודשים הקרובים
לא יודעת אם הבאתי מספיק נתונים. בכל מקרה השאלה היא מה לעשות? אני אוכלת בכל יום 1567 קלוריות, כמעט ולא עושה אירובי. האם לעבור למסה כי כבר שחקתי את החיטוב? יש דרכים שאפשר להעמיק את החיטוב חוץ מלהרעיב את עצמי?

כבר די הרבה זמן במאזן שלילי
מאחר ואת לא עושה אירובי וכפי שכתבת התפריט שלך מבוסס על 1550 קלוריות ביום הגרעון שלך הוא מאוד קטן. למעשה בגרעון כזה טווח הטעות מצטמצם ויתכן שזאת הסיבה שאת לא רוצה תוצאות. תצטרכי להגדיל קצת את הגרעון - אם על ידי הפחתת התפריט או הוספת אירובי - קחי בחשבון שאצל רוב הנשים אין חיטוב ללא אירובי כך שבסופו של דבר תצטרכי להוסיף.

אני מבינה את ההתלבטות שלך בין העלאת מסת שריר להמשך החיטוב אבל לדעתי חד משמעית תמשיכי לחטב.
קחי בחשבון שככל שתורידי באחוז השומן, השריר יהיה ויזיבילי יותר. תכלס הורדת אחוז השומן ממסת הגוף הרזה משמעותה העלאת אחוז השריר גם אם בפועל את לא מעלה מסת השריר.

Back
למעלה תחתית