הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב?

Stav420

משתמש מתחיל
14
5
נק' מוניטין:
5
14
5
חייבת להבין אם אני עושה את זה נכון .
הרזתי לאחרונה יותר ממה שהייתי צריכה , 46 קילו על גובה 1.62 חשבתי שאני מחטבת ובעצם הרזתי מדי והמסת שריר הלכה לי והכל השתבש . אז מה שעשיתי זה אכלתי בשבוע האחרון המון בכוונה , להשמין קצת
אכלתי לחמים , מאפים , דברים עתירי קלוריות אחרי שאכלתי תקופה במאזן קלורי שלילי (מדי)
העלתי 2 וחצי קילו בשבוע הזה , עכשו אחרי שהעלתי אותם אמרתי שאני אחזור לאכול במאזן נטרלי תפריט מאוזן שכולל את כל הפחמימות חלבונים ושומנים ויתחיל שוב לעלות את המסת שריר .. זה בסדר כל התהליך ? להתחיל עכשו חיטוב על מאזן נטרלי ?

נשמע שהידע שלך לוקה בחסר.
התזונה שאת מתארת עד כה נשמעת לא בריאה בעליל, העליה במשקל שלך היתה בעיקר בנוזלים ככל הנראה.
במשקל גוף כזה את ממש לא צריכה לחטב שום דבר את צריכה תקופת מסה טובה.
@kotzer
@Lior Baron

לא היית צריכה לעשות את השבוע הזה של להעלות במשקל, זה לא תורם לך בשום דבר, אבל מה שנעשה נעשה, תלמדי לפעם הבאה
תקחי את מה שאכלת עד אותו השבוע, תעשי חישוב של כל הערכים שיצאו, ובמיוחד קלוריות, ולזה תוסיפי 200 קלוריות כל שבוע עד שתגיעי לנייטרלי, במידה וחסרים לך שומן (0.8 גרם לקילו לפחות) או חלבון (1.8 גרם לקילו לפחות), אז תתחילי להשלים משם מיידית, ותורידי פחמימה במידת הצורך

חייבת להבין אם אני עושה את זה נכון .
הרזתי לאחרונה יותר ממה שהייתי צריכה , 46 קילו על גובה 1.62 חשבתי שאני מחטבת ובעצם הרזתי מדי והמסת שריר הלכה לי והכל השתבש . אז מה שעשיתי זה אכלתי בשבוע האחרון המון בכוונה , להשמין קצת
אכלתי לחמים , מאפים , דברים עתירי קלוריות אחרי שאכלתי תקופה במאזן קלורי שלילי (מדי)
העלתי 2 וחצי קילו בשבוע הזה , עכשו אחרי שהעלתי אותם אמרתי שאני אחזור לאכול במאזן נטרלי תפריט מאוזן שכולל את כל הפחמימות חלבונים ושומנים ויתחיל שוב לעלות את המסת שריר .. זה בסדר כל התהליך ? להתחיל עכשו חיטוב על מאזן נטרלי ?

הייי.. את בהחלט נמצאת במשקל נמוך.
אני ממש לא בעד פעולות קיצוניות לכאן או לכאן וחושבת שזה עלול לפתח הפרעות מול אוכל עקב שינויים פיסיולוגיים קיצוניים.
כדי לעלות במסת השריר פשוט כדי להתאמן לפי תכנית תזונה ואימונים מסודרת.
אני לא מכירה את תכנית האימונים ולא אמרת מילה לגבי העניין אך אם את רוצה לעשות נכון תהליך של חיטוב את צריכה קודם כל להבין מה הוא חיטוב.
חיטוב =ירידה באחוזי שומן ועלייה במסת השריר.
האם את מתאמנת? ואם כן, באיזו פעילות את עוסקת?

אז מה שעשיתי זה אכלתי בשבוע האחרון המון בכוונה , להשמין קצת
סתם כחומר למחשבה לעתיד. שום נזק לטווח הארוך לא נגרם בשבוע של יציאה מהתפריט הרגיל.
להבא פשוט תחזרי לשגרה שלך אין צורך בצומות או בהעמסות. הגוף יתקן את עצמו לבד.

Back
למעלה תחתית