עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשכח רצפה עקומה 😆תודה מקס, האמת היה אמור להיות יותר קל בהתחשב בזה שעשיתי בעבר 142.5 8X4,
אבל היום נורא מיהרתי ולא היה זמן להתחמם כמו שצריך ולא אכלתי טוב והתירוצים הרגילים, העיקר עלה 😃
אני חושב שיש מישהו בארץ בקטג משקל שלך שמסוגל לתת לך פייט בקרב 3 בתחרות, מדוע אתה לא מתחרה?
תקנו אותי אם אני טועה.
שמעתי שמועות שגם @SweetBamba לא חלש בבנץ', השאלה היא האם כל אלה שציטטת יכולים להרים 267.5 קילו מהרצפה ל3 חזרות? חוץ מזה אני דיי בטוח שהסקוואט של אלברו גם באזור של ה230+ אחרי הסרטון שהוא העלה עם 5 חזרות קלות של 205 קילו.אלברו, אתה יוצא דופן ביכולות שלך... אין בזה ספק.
אין ספק שאלברו הוא תותח...
אולי מייק רוזנר ?
אני זוכר שגם @shum_klum נראלי נתן 140 בנצ על משקל פחות מ80...
אבל אולי אני מתבלבל, תקן אותי אם אני טועה.
שמעתי שמועות שגם @SweetBamba לא חלש בבנץ',
מפחיד. יקח לאלברו איזה חודשיים לעבור אותו 🙌
בוא נגיד שמבחינת הרטיו הוא ניצח בתחרות האחרונה לפי מה שהוא סיפר לי את אסיד (הבחור הערבי שלחץ 205)מפחיד. יקח לאלברו איזה חודשיים לעבור אותו 🙌
אגב הוא התחזק מאז?
טעות שלי 😃אסיד לחץ 210.
🫤:confused001:פציעות וניתוח ספגטי..לאן נלךאסיד לחץ 210.
אגב במבה מתוקה לחץ 200 בנוב' 2013,
אם אני לא טועה מאז הוא ירד במשקל.
אין סיכוי שמישהו לוקח את אלברו בארץ בקרב 3 במשקל שלושמעתי שמועות שגם @SweetBamba לא חלש בבנץ', השאלה היא האם כל אלה שציטטת יכולים להרים 267.5 קילו מהרצפה ל3 חזרות? חוץ מזה אני דיי בטוח שהסקוואט של אלברו גם באזור של ה230+ אחרי הסרטון שהוא העלה עם 5 חזרות קלות של 205 קילו.
אגב אלברו יש מצב אתה מעלה איזה סרטון של סקוואט מקסימום ל2-3 חזרות גם כן? 😃
גם אשמח לדעת באיזה תוכניות עבדת ב3 השנים האחרונות ואיך אתה מצליח לשמור על משקל גוף כל כך נמוך.
🫤:confused001:פציעות וניתוח ספגטי..לאן נלך
וזה היה באפריל 14 אני חושב
אין סיכוי שמישהו לוקח את אלברו בארץ בקרב 3 במשקל שלו
לא פלצן ולא נעליים, זה הדבר העיקרי שצריך לעניין כל מתאמן.תודה חברים, כייף לקרוא 😃
לא רוצה להשמע פלצן, אבל הדבר היחידי שבאמת מעניין אותי זה להתקדם, ולא כמה האחרים מרימים ביחס אלי.
ואם כבר, אז לא חסר אנשים בפורום שמתחממים עם המשקלי שיא שלי.
תודה חברים, כייף לקרוא 😃
לא רוצה להשמע פלצן, אבל הדבר היחידי שבאמת מעניין אותי זה להתקדם, ולא כמה האחרים מרימים ביחס אלי.
ואם כבר, אז לא חסר אנשים בפורום שמתחממים עם המשקלי שיא שלי.
לא פלצן ולא נעליים, זה הדבר העיקרי שצריך לעניין כל מתאמן.
התקדמות.