הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האלה שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור
הרעיון נחמד, הביצוע פחות.
הקטע של זה שיושב על הבנצ' שעה ולא עושה כלום, כל כך מוכר לי..
כן בקשר לזה גם לפי דעתי הם טעו כי בכל זאת יש ליפטרים שככה הם אמורים לעבוד עם מנוחה גדולה אבל כל השאר הרגו אותי

כן בקשר לזה גם לפי דעתי הם טעו כי בכל זאת יש ליפטרים שככה הם אמורים לעבוד עם מנוחה גדולה אבל כל השאר הרגו אותי
דווקא בזה אין בעיה, כי כשעשיתי אימון נפח בטקסס אז נחתי 3-4 דקות בכיף, ומי שרצה יכל להיכנס לעבוד בינתיים.

אבל נתקלתי כמה פעמים במבוגרים שנחים איזה 7 דקות ומדברים וכשאתה רוצה להיכנס לסט הם אומרים: "עוד קצת סבלנות והכל שלך"

• פותח/ת השרשור
דווקא בזה אין בעיה, כי כשעשיתי אימון נפח בטקסס אז נחתי 3-4 דקות בכיף, ומי שרצה יכל להיכנס לעבוד בינתיים.

אבל נתקלתי כמה פעמים במבוגרים שנחים איזה 7 דקות ומדברים וכשאתה רוצה להיכנס לסט הם אומרים: "עוד קצת סבלנות והכל שלך"[/QUOTE
אצלי זה הכי חרא למה אני גר בישוב קטן ויש חדר כושר אחד
אז יש שמה רק אחד של בנצ וגם משמה אני עושה סקוואט אז אתמול היה מישהו שעשה שמה 10 סטים פמפום של חזה עם איזה 5 דקות מנוחה בקיצור חיכיתי 40 דקות בערך כדי לעשות סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית