הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לטעמים

מצב
השרשור נעול

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
כניראה שבקרוב אני אקנה אבקה בפעם הראשונה (הייתי מסתדר עם החלבון עד לפני כמה זמן אבל אמא שלי התעקשה שאני אוריד את הגבנצ מהתפריט 😛), אז אשמח להמלצות לטעמים שבדרך כלל רוב האנשים אוהבים (ככה שלא יצא מצב שאני אקנה משהו מגעיל...)
תודה רבה 😃
עריכה: מצאתי באתר של אמינו אבקה של דיימטיז רגילה שעולה כמו דיימטיז עלית גורמה. אז ההבדל הוא רק בטעמים?

נערך לאחרונה:
קרם עוגיות ובננה הם כמעט ולרוב טעמים בטוחים באבקות חלבון. לגבי הטעם וערבוב עם מים/חלב תבדוק באשכול ביקורת המוצרים הגדול.

כרגע אני די נעול על השניים האלה, עכשיו הקטע זה לבחור ועוד משהו שיתאים יותר לערבוב עם מים.
למה ? היה לי פעם דימטייז וניל ומאז יש לי טראומה מוניל ומדיימטיז אבל זה כנראה כי זה היה וניל לא רוצה ללכלך על דימטייז בכללי.

• פותח/ת השרשור
קרם עוגיות ובננה הם כמעט ולרוב טעמים בטוחים באבקות חלבון. לגבי הטעם וערבוב עם מים/חלב תבדוק באשכול ביקורת המוצרים הגדול.
כן זאת הבעיה ששניהם טעמים ממש מומלצים, אז קשה לבחור. עכשיו אני אלך לבדוק איך כל אחד הולך עם מים באשכול 😃
למה ? היה לי פעם דימטייז וניל ומאז יש לי טראומה מוניל ומדיימטיז אבל זה כנראה כי זה היה וניל לא רוצה ללכלך על דימטייז בכללי.
אני כמעט בטוח שזה רק הוניל, שמעתי עליו הרבה תגובות רעות 😆

• פותח/ת השרשור
וניל זה בכללי טעם מזעזע ברמות.
באשכול המלצות אומרים שהקרם עוגיות נותן קצת טעם לוואי עם מים, אבל עם בננה אחד אומר שזה נוראי ואחד אומר שפשוט אין קצף...
זה שם אותי בבעיה קצת.

ממה ששמעתי על בננה, או שתהיה מטורף על זה או שתשנא את זה לגמרי

אוף1
למה אני בחיטוב למה
כל השייק הזה 30 גרם פחמימה. בלי בננה זה גם טעים אמנם הבננה מוסיפה רצח. אם אתה רק עושה את השייק עם חלב וקרח זה יוצא בערך 11 גרם פחמימה, גם אם אתה ממש strict ולא עובר את ה20 ג' פחמימה ביום אתה יכול להרשות לעצמך את זה (אישית אני עושה את זה עם שמנת מתוקה 38% פחות פחמימות,יותר שומן,יותר טעים)

• פותח/ת השרשור
כל השייק הזה 30 גרם פחמימה. בלי בננה זה גם טעים אמנם הבננה מוסיפה רצח. אם אתה רק עושה את השייק עם חלב וקרח זה יוצא בערך 11 גרם פחמימה, גם אם אתה ממש strict ולא עובר את ה20 ג' פחמימה ביום אתה יכול להרשות לעצמך את זה (אישית אני עושה את זה עם שמנת מתוקה 38% פחות פחמימות,יותר שומן,יותר טעים)
אני על דל פחמימה, לא עובר את ה30 פחמימה ביום (מגיע קבוע ל30), אז לשתות את זה עם חלב לא ממש בא בחשבון.

מסכים איתך
מדהים
ולמה שלא תסתכל פה?
https://www.lbs.co.il/threads/41590/
חזק ביותר הלכתי להגיב שם 😁

הייתי הולך על שוקולד בתור פעם ראשונה אבל זאת דעה אישית. באתרים כמו bodybuilding רושמים לך ציון על הטעמים של כל מותג, ממליץ להסתכל שם. עד עכשיו הלכתי לפי הציונים הגבוהים ויצאתי מרוצה בכל פעם מחדש.

אני על דל פחמימה, לא עובר את ה30 פחמימה ביום (מגיע קבוע ל30), אז לשתות את זה עם חלב לא ממש בא בחשבון.
אני לא עובר את ה20. התכוונתי שתשתה עם 100 מל חלב ותוסיף קרח ככה זה לא גושי מדי וזה גם יוצא מאוד טעים ויש איזון סבבה.
יש את האופציה של לשתות עם 100 מל שמנת ואז זה 2 גרם פחמימה פחות,אבל זה התעסקות בקקי.

• פותח/ת השרשור
אני לא עובר את ה20. התכוונתי שתשתה עם 100 מל חלב ותוסיף קרח ככה זה לא גושי מדי וזה גם יוצא מאוד טעים ויש איזון סבבה.
יש את האופציה של לשתות עם 100 מל שמנת ואז זה 2 גרם פחמימה פחות,אבל זה התעסקות בקקי.
ניראה כבר, בכללי חלב עושה לי לא טוב בבטן.

עם חלב קפה מוקה היה סביל אם אני לא טועה.
הבננה שלהם אמור להיות ממש טוב אבל

אבל יהב אמר.. קרם עוגיות של אקסטרים מעולה עם מים.נכנסתי עכשיו לנייטרלי ואני עדיין שם בו מים

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם על ההמלצות והסבלנות, כניראה שאלך על הבננה בסוף. מקסימום סבב אחרי אקנה קרם עוגיות, לא כזה ביג דיל (אחרי כל האשכול בכלל לא XD)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית