הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אירובי בחיטוב +אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור kamoui
  • פורסם בתאריך

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
אני עושה מידי פעם הליכות בשילוב קצת ריצה.עכשיו השאלה היא לעשות את האירובי ביום מנוחה (יום שלישי אני עושה ab) או לעשות את זה נגיד ביום ראשון שאני עושה רגליים השאלה אם זה לא יפריע לאימון,או שביום מנוחה זה בעצם לא יהיה מנוחה כי אני עושה אירובי..
עכשיו לגבי האבקת חלבון אני רוצה לקנות דימטיז עלית איזה טעם מומלץ? אני חשבתי על שוקלד פאדג מישהו ניסה פעם ?

מכיוון שהאימונים שלך הם בנפח גבוה מאוד עבור תקופת חיטוב, הוספת אירובי בימים נפרדים רק תקשה על הגוף שלך מלהתאושש כמו שצריך בין האימונים.
תעשה אירובי בסוף האימון.

ניסיתי את השוקולד פאדג', הוא מעולה.

• פותח/ת השרשור
מכיוון שהאימונים שלך הם בנפח גבוה מאוד עבור תקופת חיטוב, הוספת אירובי בימים נפרדים רק תקשה על הגוף שלך מלהתאושש כמו שצריך בין האימונים.
תעשה אירובי בסוף האימון.

ניסיתי את השוקולד פאדג', הוא מעולה.
בסוף האימון זה קצת בעיה כי אני גם עייף ואני גם מעדיף לעשות אירובי בחוץ אם אני יעשה באותו בוקר של אותו יום אימון זה בסדר?
ותיקון אחי אני מזמין עלית ושקולד פאדג כבר הזמנתי(התכוונתי בראוניז פאדג אבל זה רק באיזו 100 התבלבלתי..)
אז יש לך טעם אחר להציע?

בסוף האימון זה קצת בעיה כי אני גם עייף ואני גם מעדיף לעשות אירובי בחוץ אם אני יעשה באותו בוקר של אותו יום אימון זה בסדר?
יותר מידיי נפח לדעתי, 4 אימונים בשבוע + ריצות בבקרים.
בחיטוב?
רצח.

לגביי חלבון,, יכול להמליץ לך על מה שאני נמצא כרגע - סייטק שוקולד. אחד הטעימים 😃

• פותח/ת השרשור
יותר מידיי נפח לדעתי, 4 אימונים בשבוע + ריצות בבקרים.
בחיטוב?
רצח.

לגביי חלבון,, יכול להמליץ לך על מה שאני נמצא כרגע - סייטק שוקולד. אחד הטעימים 😃
כה אחי אבל הריצות אני עושה כולה פעם פעמיים בשבוע נראה לי בסדר מדי פעם..
ומזה סייטק זה חברה אחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית