מידע חוות דעת על NO EXPLODE

• פותח/ת השרשור sbtgn1
  • פורסם בתאריך

sbtgn1

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
31
100
1
קניתי את המוצר מ BB בטעם ענבים הטעם די מגעיל גם עם הרבה מים
ממה שאני הבנתי המוצר אמור לתת לך מרץ PUMP וריכוז באימון (גם לי אין מושג מה זה אומר)

השתמשתי במוצר כ 3 שבועות בהתחלה התחלתי עם כף כחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ולא הרגשתי איזשהו הבדל.
בשבוע השני עברתי לשתי כפות ועדיין לא הרגשתי הבדל בפועל בלי שום קשר כשאני מתאמן אז אותם קבוצות שרירים מן הסתם מפומפמות לא היה לי יותר מרץ מה שכן שמתי לב שהדופק שלי קצת יותר גבוה

בשבוע השלישי עברתי ל 3 כפות אז כבר הרגשתי תחושת מרץ הבעיה הייתה שזה גורם לכאב בטן עצבני וגם במנוחות מסט לסט הדופק לא יורד מעבר לכך האמה שלי הייתה מתאבנת עד למצב שזה היה מונע ממני לעלות במשקלים

אז הפסקתי להשתמש והבאתי לחבר שלי שמתאמן איתי הוא דיווח גם על אותם דברים

1 אין עלייה במשקלים
2 אם לא לוקחים הרבה אין תחושת מרץ
3 PUMP מקבלים בלי שום קשר
4 גורם לדופק מואץ למשך כל האימון (זה לא כיף)
5 תחושת סחרור
6 כאבי בטן נוראיים

אם זה לא היה ברור אני לא מתכנן לקנות את המוצר בפעם השנייה.

על כל אחד זה משפיע אחרת, אני בהתחלה הרגשתי מעולה אתה מוצר והייתי באימון כמו מטורף, אבל לאחר שבוע ההשפעה של המוצר כמעט ולא הורגשה, רק כשהעלתי ל-3 סקופים לקראת סוף השימוש היה שוב אפקט.

על כל אחד זה משפיע אחרת, אני בהתחלה הרגשתי מעולה אתה מוצר והייתי באימון כמו מטורף, אבל לאחר שבוע ההשפעה של המוצר כמעט ולא הורגשה, רק כשהעלתי ל-3 סקופים לקראת סוף השימוש היה שוב אפקט.
ואז הוא נגמר מהר יותר תוך חודש-חודשיים..בגלל זה עדיף שתקנו קריאטין קפאין וארגנין תקבלו מרץ פאמפ ועליה במאסת השריר

משה תגיד,ועכשיו בשיא הרצינות בבקשה בלי עקיצות,אתה יכול להביא סימוכין לכך שקפאין לא פוגע בגדילה או שזה שהוא לא מומלץ ללב זה מיתוס?

קניתי את המוצר מ BB בטעם ענבים הטעם די מגעיל גם עם הרבה מים
1 אין עלייה במשקלים
2 אם לא לוקחים הרבה אין תחושת מרץ
3 PUMP מקבלים בלי שום קשר
4 גורם לדופק מואץ למשך כל האימון (זה לא כיף)
5 תחושת סחרור
6 כאבי בטן נוראיים
יש מצב שהמוצר שקיבלת מקולקול..
טעם ענבים דווקה מאוד טוב אצלם.אם זה מגעיל אותך ואת החבר אולי התקלקל... ואם זה גורם לכאבי בטן לשניכם זה עוד סיבה שאולי משהו לא בסדר אם המוצר.
אבל כמו שאמרו מעלי זה גם אינדיוידואלי יש הרבה משתמשים שמרוצים ממנו.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהמוצר שקיבלת מקולקול..
טעם ענבים דווקה מאוד טוב אצלם.אם זה מגעיל אותך ואת החבר אולי התקלקל... ואם זה גורם לכאבי בטן לשניכם זה עוד סיבה שאולי משהו לא בסדר אם המוצר.
אבל כמו שאמרו מעלי זה גם אינדיוידואלי יש הרבה משתמשים שמרוצים ממנו.

יש לי גם CELL MASS שלהם גם בטעם ענבים וגם הוא מגעיל אבל פחות נורא,
מקריאת תגובות של אנשים בחול שהתלוננו על המוצר התופעות דומות.

• פותח/ת השרשור
בזבוז טהור של כסף. תתרום פעם הבאה את הכסף או משהו, לפחות שתהיה תועלת מהכסף הזה.

א. זה לא כזה הרבה כסף כולה 60$ עם משלוח
ב.לפני שקניתי אותו עשיתי מחקר קצר ברשת וראתי שיש לא מעט תגובות טובות עליו
ג.אם לא תנסה איך תדע?
ד.החוות דעת שלי לא באה לשכנע אנשים אחרים אם לקנות או לא עובדה שיש אנשים שהמוצר משפיע עליהם טוב .

לא יודע מה אתם רוצים, זה אחלה מוצר, אני ממש לא יודע מה אתם מצפים מתשלובת של ארגנין קפאין וקראטין...
זה כולה אמור לתת קצת מרץ ופאמפ.

המוצר עושה את מה שהוא אמור לעשות. מרץ קצת פאמפ ואולי קצת יותר ריכוז באימון.
הבעיה שרוב האנשים מצפים מהמוצר לקבל תוצאות של סייקל, צאו מהסרט !!!
מה שיעלה במשקל זה אוכל ואימונים ולא פורמולות, פורמולות יכולות לעזור לכל אלו שהאימונים שלהם ארוכים או סתם לשבור שגרה אפילו לפעמים איזה פלצבו יכול לעזור ולעלות עוד איזה ק"ג בבנץ או בסקוואט.

המוצר עושה את מה שהוא אמור לעשות. מרץ קצת פאמפ ואולי קצת יותר ריכוז באימון.
הבעיה שרוב האנשים מצפים מהמוצר לקבל תוצאות של סייקל, צאו מהסרט !!!
מה שיעלה במשקל זה אוכל ואימונים ולא פורמולות, פורמולות יכולות לעזור לכל אלו שהאימונים שלהם ארוכים או סתם לשבור שגרה אפילו לפעמים איזה פלצבו יכול לעזור ולעלות עוד איזה ק"ג בבנץ או בסקוואט.
אמר זה ששם ל BB.COM בחשבון מעל ל5000 ש"ח

כסף לחינם,השקיעו כל כך הרבה בפירסום המוצר הזה,שאתה קונה כבר את הפירסום ולא את המוצר.
גם עליי החרא הזה עבד (הפירסום),אבל לי בכל אופן לא עשה שום דבר.
רק גרפסים מסריחים.
ביזבוז כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית