הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם תוכנית אימונים ללא סקוואט ודדליפט תועיל באותה מידה?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
אתם תחסכו את הריבים ברגע שתסתכלו באופן אינדיבידואלי על כל תרגיל ותפסיקו להשוות ביניהם באופן ישיר. חובה להבין שכל מתאמן מגיע למכון מסיבות שונות עם מטרות שונות. אחד רוצה להיות הכי גדול, אחד הכי חזק, אחד בא לפגוש את החבר'ה ולהעביר את הזמן, ואחד סתם כדי לממש את הצד ההומואי{קרוספיט:lol:}. סקוואט תורם להתחזקות כללית של הגוף, גם מעבר לשרירי הרגליים, בגלל מעורבות השרירים האחרים בתרגיל, לכן לספורטאים ולאנשים פעילים התרומה שלו היא עצומה, והתרגיל מומלץ בעיקר להם. מנגד, הלג פרס הוא תרגיל מצוין להיפרטרופיה, הדורש טכניקה פשוטה בהרבה, והמאפשר להניע הרבה משקל בעזרת הרגליים בלבד, ללא עומס ניכר על שרירים ואיברים אחרים בגוף.
זהו, זה הכל.
אל תשכחו שאנחנו בפורום שעוסק ברובו בPL. זה כמו שמישהו מכאן ילך לפורום הורדת ידיים וידבר נגד biceps curls, יקטלו אותו ישר.

שכחתי להזכיר את הנקודה שאמרת, אני שונא לג פרס כי אני צריך לשים 8 פלטות של 20 כל צד כדי להרגיש את המשקל. למי יש כוח לזה???
חחחחחחחח זה לסחוב 320 קילו איזה נוראי, זה כבר אימון בפני עצמו, אבל תגיד תודה שיש לך לג פרס כזה בחדר כושר, בירושלים לא מצאתי חדר כושר אחד שאני לא עושה 30+ חזרות עם כל הפלטות במכונה. לא נראה לי שנגעתי בלג פרס יותר משנה בגלל זה

חחחחחחחח זה לסחוב 320 קילו איזה נוראי, זה כבר אימון בפני עצמו, אבל תגיד תודה שיש לך לג פרס כזה בחדר כושר, בירושלים לא מצאתי חדר כושר אחד שאני לא עושה 30+ חזרות עם כל הפלטות במכונה. לא נראה לי שנגעתי בלג פרס יותר משנה בגלל זה
מרכז קוסל שבאונברסיטה העברית יש שם לג פרס שאפשר להוסיף כמה משקל שתרצה.

מרכז קוסל שבאונברסיטה העברית יש שם לג פרס שאפשר להוסיף כמה משקל שתרצה.
ויותר אנשים מקו עירוני של אגד בשעות העומס. נכנסתי לשם פעם אחת ואחרונה בחיי, אשכרה היו 2 על הסקוואט ועוד 3 שמחכים, פשוט בזיוני, 100 מכונות מכל סוג וכלוב אחד פשוט בזיוני

ויותר אנשים מקו עירוני של אגד בשעות העומס. נכנסתי לשם פעם אחת ואחרונה בחיי, אשכרה היו 2 על הסקוואט ועוד 3 שמחכים, פשוט בזיוני, 100 מכונות מכל סוג וכלוב אחד פשוט בזיוני
חחחחחחחחחח איי נוסטלגיה מזכיר לי את הימים שהייתי מחכה חצי שעה לכלוב (לפני שנה-שנה וחצי) חדר כושר מדהים חוץ מכמה פאקים-הקטע של הכלוב לדוגמא.

חחחחחחחחחח איי נוסטלגיה מזכיר לי את הימים שהייתי מחכה חצי שעה לכלוב (לפני שנה-שנה וחצי) חדר כושר מדהים חוץ מכמה פאקים-הקטע של הכלוב לדוגמא.
גם בלרנר בהר הצופים זה ככה, כלוב אחד ומליון ואחד מנויים, הזוי לגמרי, בדרום אפריקה למשל יש רף מנויים, ברגע שמכון הגיע לרף המנויים אנשים נכנסים לרשימת המתנה ורק כשמישהו מבטל את המנוי אז האחר יכול להרשם, ככה המקום שומר על איכות האימון בחדר כושר, זה רמה גבוהה הייתי מחכה לחדר כושר כזה.

גם בלרנר בהר הצופים זה ככה, כלוב אחד ומליון ואחד מנויים, הזוי לגמרי, בדרום אפריקה למשל יש רף מנויים, ברגע שמכון הגיע לרף המנויים אנשים נכנסים לרשימת המתנה ורק כשמישהו מבטל את המנוי אז האחר יכול להרשם, ככה המקום שומר על איכות האימון בחדר כושר, זה רמה גבוהה הייתי מחכה לחדר כושר כזה.
יש בזה משהו, מצד שני חצי מהאנשים שם בכלל על ההליכונים (שיש איזה 200 הליכונים) ובמתחם המשקולות שם יש בסביבות ה10 אנשים. בדרך כלל העומס העיקרי היה על הכלוב (היו שם גם לא מעט בנות שהרימו) ועל הבנץ'. אחד היתרונות הרציניים שם זה שיש בריכה צמודה, הייתי שוחה שם הרבה פעמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית