הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 200x5

fg
האמת שהיה צד בי שרצה למשיך ל6-7 חזרות אבל אני מעדיף להישאר ככה עם עוד משהו בטנק כי זה גם גורם לי להיות הרבה יותר בטוח במשקל הבא. הרבה מאד זמן שלא הגעתי לאימון בתחושה אמיתית של אני בטוח הולך להצליח את המשקל הזה. אין סיכוי אפילו לכשל. אחרי ה195 שהתעופף ידעתי שאין סיכוי שה200 נכשל. ואחרי איך שה200 עלה אני אגיע באותה צורה ל205. מקווה שאולי אחרי זה אפילו ל210.

וואלה דווקא מפרגנים מאד. בדכ במיוחד בצבא התגובות יהיו דברים בסגנון של חבל על הגב ותהיה נכה, אבל בצבא זה בעיקר להגיד לי אתה חיה רעה. שואלים כמובן אם אני לא מפחד על הגב אבל אז אני מרגיע אותם ואומר להם שפריצת דיסק זה מלא גימלים אז מה איכפת לי?
כן גם אני הייתי באותו מצב,99 אחוז מהצבא כולם חלשים ואני הייתי עוד בבסיס לוטר/עוקץ תמיד היו בשוק שהייתי שם 100 קילו בנץ שלא נדבר על דדליפט כבד יותר , בכל מקרב בזמן הצבא בבסיס סגור התחרתי פעם ראשונה גם כן , אז גם אתה תצליח אפילו יש כבר נסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית