עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתוק אתה ילד בן 14 אני בגיל שלך לא ידעתי מה זה דד ליפט ולחצתי חזה עם מוט ריק.בכנות,הלוואי הייתה לי כזאת טכניקה ב5rm ומשקל כזה.
אולי זה השלב לחגור. (לא בטוח,לא יודע.)
מומלץ לעבוד כמה שיותר בלי חגורה ורק בשלב מסויים להתחיל לחגור הבעיה אני לא יודע מתי מגיע השלב הזה..כמו שיהב אמר שים חגורה. הטכניקה שלך מעולה לדעתי בחזרות הראשונות וחגורה תעזור לך מאוד לעלות במשקלים!
בשלב שהגב מתחיל להתעגל ואתה לא מצליח לשלוט בזה מומלץ לדעתי להתחיל לשים חגורה. אני למען הבטחון מתחיל לחגור כבר מ120. ד"א אני לא יחצן או משהו אבל אם אתה שוקל מתחת ל80 קילו @Alikk1998 מוכר אחלה חגורה ב100 ש"ח אז אם אתה צריך חגורה כדאי לך לדבר איתו 😃מומלץ לעבוד כמה שיותר בלי חגורה ורק בשלב מסויים להתחיל לחגור הבעיה אני לא יודע מתי מגיע השלב הזה..
איך אני יהיה בטוח שעכשיו הזמן הכי טוב בשבילי להתחיל לחגור?
אני שוקל 84 ועוד עולה אבל תודה בכל מקרה !בשלב שהגב מתחיל להתעגל ואתה לא מצליח לשלוט בזה מומלץ לדעתי להתחיל לשים חגורה. אני למען הבטחון מתחיל לחגור כבר מ120. ד"א אני לא יחצן או משהו אבל אם אתה שוקל מתחת ל80 קילו @Alikk1998 מוכר אחלה חגורה ב100 ש"ח אז אם אתה צריך חגורה כדאי לך לדבר איתו 😃