הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ + סרטון דדליפט 140kg

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629

אז כמו שרואים הגב מתעגל בחזרות האחרונות.. כמה שאלות:
כמה נורא היה הגב?
האם להמשיך להתקדם 2.5 קילו כל שני אימונים ( SS ) ? או לעבור לסט אחד בשבוע בגרסא של ה- 2 אימוני סקוואט כבדים ואחד קל?
אולי להתחיל לחשוב על חגורה?
תודה לעוזרים

אולי זה השלב לחגור. (לא בטוח,לא יודע.)
חוץ מהחזרה החמישית שגם די סבירה הגב שלך מקסים.
אתה יכול אולי להשאר על המשקל אם הטכניקה לא מספקת אותך או לנסות דילואוד של 5 קילו.

כמו שיהב אמר שים חגורה. הטכניקה שלך מעולה לדעתי בחזרות הראשונות וחגורה תעזור לך מאוד לעלות במשקלים!

• פותח/ת השרשור
אולי זה השלב לחגור. (לא בטוח,לא יודע.)
כמו שיהב אמר שים חגורה. הטכניקה שלך מעולה לדעתי בחזרות הראשונות וחגורה תעזור לך מאוד לעלות במשקלים!
מומלץ לעבוד כמה שיותר בלי חגורה ורק בשלב מסויים להתחיל לחגור הבעיה אני לא יודע מתי מגיע השלב הזה..
איך אני יהיה בטוח שעכשיו הזמן הכי טוב בשבילי להתחיל לחגור?

מומלץ לעבוד כמה שיותר בלי חגורה ורק בשלב מסויים להתחיל לחגור הבעיה אני לא יודע מתי מגיע השלב הזה..
איך אני יהיה בטוח שעכשיו הזמן הכי טוב בשבילי להתחיל לחגור?
בשלב שהגב מתחיל להתעגל ואתה לא מצליח לשלוט בזה מומלץ לדעתי להתחיל לשים חגורה. אני למען הבטחון מתחיל לחגור כבר מ120. ד"א אני לא יחצן או משהו אבל אם אתה שוקל מתחת ל80 קילו @Alikk1998 מוכר אחלה חגורה ב100 ש"ח אז אם אתה צריך חגורה כדאי לך לדבר איתו 😃

• פותח/ת השרשור
בשלב שהגב מתחיל להתעגל ואתה לא מצליח לשלוט בזה מומלץ לדעתי להתחיל לשים חגורה. אני למען הבטחון מתחיל לחגור כבר מ120. ד"א אני לא יחצן או משהו אבל אם אתה שוקל מתחת ל80 קילו @Alikk1998 מוכר אחלה חגורה ב100 ש"ח אז אם אתה צריך חגורה כדאי לך לדבר איתו 😃
אני שוקל 84 ועוד עולה אבל תודה בכל מקרה !

תשים חגורה שאתה מרגיש שאתה לא מצליח לייצב את עצמך\קורס\מאבד כיווץ בלי הפסקה. זה פחות או יותר היה המדד שלי.
אם אתה מעוניין יש מצב שאני מוכר את הRDX שלי (לארג'), ניראה כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית