הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כאבי בטן

shawn4ever

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום

אני התחלתי סייקל אם כדורים וזריקות
אני לא כדורי בצבע כחול בצורת לב
ואני מזריק פעם בשבוע טסטסטרון ודקה
אני סובל מכאבי בטן כבר כמעט שבוע איזה טיפול יכול לעזור לי מבלי להפסיק אם החומרים ?
אני לוקח 3 כדורים ביום
ומזריק מיל של דקה ומיל של טסטסטרון

דבר ראשון לא הבנתי את הסייקל
אני מניח שאתה עושה סייקל של טסט דקה ודיבול
שילוב של החומרים הנ"ל הננו מיותר אפילו אם אתה מתקדם.
להזריק פעם בשבוע טסט ודקה לא יעזור לך בכלום כי הרמות בדם שלך לא יתייצבו.אתה צריך לתת 2 זריקות בשבוע כלומר 2 מיל בשבוע.
לגבי הכאבי בטן הדיבול הוא מאוד רעיל לכבד שכן הוא 17NOR. הייתי ממליץ לך להפסיק איתו מיידית כי אני מאמין שאתה מרגיש את הכבד שלך והכאבים מורגשים באזור הבטן.
הייתי ממליץ לך לקרוא לפני שאתה מתחיל סייקל.

טסט ודקה צריך להזריק 2 פעם בשבוע. באפרשים של 3-4 ימים בין זריקה לזריקה לדוגמה ימים א' - ד' . או שני וחמישי. זה שאתה מזריק פעם אחת בשבוע זה לא ממש טוב. ומומלץ שיהיה פרופורציה בין הטסט לדקה לטובת הטסט'. לדוגמה אם המינון של הטסט הוא 750 מלגרם אז דקה צריך להיות 500 שבועי.ושוב מחולק ל-2 זריקות בשבוע לא אחת!!!
של איזה חברה החומרים ? לא EXPO LABS ?במקרה ?(אם ציור של דבורה)? אנשים מתלוננים שיש כאבי בטן ושלשולים במהלך כל הסייקל אם החומרים שלהם.
ותעלה תמונה באיכות גבוהה של הכדורים כי לב כחול בישראל זה 99% זיופים. סתם גיר רעל עכברים. לא מזמן העלו פה תמונות של המקורי ושל הזיוף תעשה השוואה .

הדילר שלך בטח אמר לך שסייקל יעיל זה סייקל משולב אוראלי וזריקות 😃
זה ממש מיותר בעיני להכניס 3 חומרים ועד בסייקל ראשון (ככה זה לפחות נראה ממה שאתה כותב)
כאבי בטן זה כנראה מהדיבול, תנסה להפסיק כמה ימים, אתה גם לא צריך את זה!!
שילוב של דקה ודיבול סתם יפוצץ אותך במים והראש שלך יראה כמו כדורסל (את זה מישהו סיפר לך ?)
טסט ודקה בסייקל ראשון זה סייקל חזק בטירוף!! למה דיבול (אתה פאוורליפטר ?!)
אל תשכח פרגניל HCG) 500iu) פעם בשבוע לאורך כל הסייקל וPCT

כאב בטן חדש, שמופיע לראשונה בהתחלה של סייקל, ובסמיכות לצריכת החומרים, זה אינדיקציה להפסקה מוחלטת של הסייקל, עד שתברר מה עשה לך את זה, ואיזה איבר בבטן מאותת לך שהוא נפגע.

יעזור אם תתן קצת יותר פרטים:

1-אחרי איזה חומר הכאבי בטן?
2-באיזה רביע של הבן (תחלק את הבטן ל-4 רבעים, הפופיק כקו רוחב וימין ושמאל כקו אורך).
3-מה משך הכאב?
4-מה אופי הכאב? שורף? דוקר? פועם? מתחזק ונחלש-מתחזק ונחלש?
5-שילשולים?
6-הקאות?
7-חום?
8-תאבון כללי?
9-בן כמה אתה?
10-למה לא ציינת שאתה מקבל גם פרגניל? (שכחו לתת לך במקרה?)
11-למה אים חסמי אסטרוגן/פרווירוון או נוגד ארומטאז?

האם אתה בריא בד"כ? האם יש לך רגישויות לתרופות? האם אתה נוטל טיפול תרופתי קבוע?

אלו שאלות שכל אדם שמחליט לסייקל צריך לענות עליהן בטרם יחל לסייקל, ולצערי זה לא קורה...
אם החלטת שאתה אחראי וגדול מספיק כדי לסייקל, תהיה אחראי מספיק כדי שאיש מקצוע יעקוב אחריך.
אתה מוזמן לצור עם מרפאת הספורט קשר, או לדאוג לגשת לרופא המשפחה שלך ודווח לו.

• פותח/ת השרשור
יש לי כאבים אחרי ארוחה מלאה
הכאבים באים והולכים אני מרגיש כאילו כבד לי בבטן לא סובל מכולם חוץ מהכאבים בבטן והכאב קצת מעל הפופיק
לא נתנו לי כלום חוץ מהסייקל עצמו
אני ב 25 ואני בדרך כלל בריא

טסט ודקה צריך להזריק 2 פעם בשבוע. באפרשים של 3-4 ימים בין זריקה לזריקה לדוגמה ימים א' - ד' . או שני וחמישי. זה שאתה מזריק פעם אחת בשבוע זה לא ממש טוב. ומומלץ שיהיה פרופורציה בין הטסט לדקה לטובת הטסט'. לדוגמה אם המינון של הטסט הוא 750 מלגרם אז דקה צריך להיות 500 שבועי.ושוב מחולק ל-2 זריקות בשבוע לא אחת!!!
של איזה חברה החומרים ? לא EXPO LABS ?במקרה ?(אם ציור של דבורה)? אנשים מתלוננים שיש כאבי בטן ושלשולים במהלך כל הסייקל אם החומרים שלהם.
ותעלה תמונה באיכות גבוהה של הכדורים כי לב כחול בישראל זה 99% זיופים. סתם גיר רעל עכברים. לא מזמן העלו פה תמונות של המקורי ושל הזיוף תעשה השוואה .
תאמין לי אלכס אם זה לא מגיע ישירות מתאילנד הלבבות הכחולים פה בארץ זיוף 100%

תפצל.את הזריקות לפעמיים בראשון ורביעי או שני וחמישי
משבוע שלילי 500iu פרגניל כדי שהאשך יתפקד בpct.
תקרא פה את המדריכים ואל תקשיב לדילר

אגב...
כאב בטן יכול גם להיות כתוצאה משייקים מסוימים של חלבון וגיינרים, שווה לבדוק גם את זה ולנסות כמה ימים בלי

אתה אומר שינסה להפליץ כמה שיותר זה יעזור
תלוי למי
פלוצים במכוני כושר זה הפלוצים הכי מסריחים שאי פעם נתקלתי בהם, יש להם ארומה של שייק חלבון מקולקל 🤮
מעניין למה 🫤

שלום

אני התחלתי סייקל אם כדורים וזריקות
אני לא כדורי בצבע כחול בצורת לב
ואני מזריק פעם בשבוע טסטסטרון ודקה
אני סובל מכאבי בטן כבר כמעט שבוע איזה טיפול יכול לעזור לי מבלי להפסיק אם החומרים ?
אני לוקח 3 כדורים ביום
ומזריק מיל של דקה ומיל של טסטסטרון
מהתיאור שלך נשמע שאין לך מושג מה אתה עושה. סגר על עצמך לפני שתזיק לעצמך.

מהתיאור שלך נשמע שאין לך מושג מה אתה עושה. סגר על עצמך לפני שתזיק לעצמך.
סוף סוף מישהו חושב כמוני, אף אחד לא התייחס לתגובות הקודמות של.
ב1ב10 לחודש נכנס לי 4.5 אלף משכורת, סייקל 😃

ב1ב10 לחודש נכנס לי 4.5 אלף משכורת, סייקל
זה סייקל לא רע בכלל אחי
זה ביורו או בדולר ?
אגב...
זה שהבחור לא מבין מה הוא עושה זה כולם הבינו לדעתי
רק שנראה לי לפי התגובות שלו שזה לא ממש מעניין אותו
הוא רוצה למצוא פתרון לכאבי הבטן שלו וזהו!!
רצונו של אדם כבודו

זה סייקל לא רע בכלל אחי
זה ביורו או בדולר ?
אגב...
זה שהבחור לא מבין מה הוא עושה זה כולם הבינו לדעתי
רק שנראה לי לפי התגובות שלו שזה לא ממש מעניין אותו
הוא רוצה למצוא פתרון לכאבי הבטן שלו וזהו!!
רצונו של אדם כבודו
רצון שיפגע בו
בשקל.... אני לא קונה בהרבה את הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית