הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"יעקוב/קובי עזרא" האם כדאי?

מצב
השרשור נעול

reuven555

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לא מזמן קראתי באתר על מישו שעשה דיאטה אצל יעקוב עזרא ופיתח שם גוף וחיטב את עצמו ניכנסתי לאתר של יעקוב וקראתי קצת ראיתי שם סיפורים אבל אי אפשר לדעת אם זה אמיתי...
ורציתי לדעת (רק מי שבאמת יודע בבקשה) אם במידה ואני ילך אליו יצא לי מזה משו ששוה 1000 ומשו שקל
תודה לעוזרים

תשב כמה שעות בפורטל מאמרים תקרא מאמרים תחסוך 1000 ש"ח.

אם אתה מתכנן להתחרות עדיף כבר לפנות לאנשים יותר מנוסים ואם לא כמה שאמר משה (שלומיק :D:D:D) אתה מבזבז כסף:Banane36:

אם אתה רוצה כבר המלצה, תלך ליאיר להב או שגיא הלוי.
יאיר להב - הוא יותר יקר, כי הוא גם לוקח פגישות מראש (10 נראה לי ב 2000 ש"ח) אבל הוא גם מודד אותך ב BOD POD שזה המיכשור המדוייק ביותר ל% שומן, והוא גם מודד לך BMR (גם במיכשור דיי מדוייק).
שני הדברים הללו יחדיו מקנים את המדד להתקדמות ולבניית תפריט תזונה האידיאלים ביותר.
אבל שוב בגדול, אפשר לקבל סטיות של 10-15% בתפריט ולחסוך את הכסף, או לעשות בדיקה חד פעמית של BMR אם זה ממש חשוב ורוצים לדייק (במאזן נטראלי, ללא תוספי כאלה ואחרים).
סה"כ לאף אחד אין שיטות, כולם יגידו לך לאכול פחות ולרוץ יותר או אם לעלות במסת שריר אז לאכול יותר ולהתאמן, זו כל התורה.

• פותח/ת השרשור
אולי זאת הייתה טעות להגיד לכם את הסכום כסף שזה עולה כי בוא נגיד בעדינות אין לי בעיה של כסף
ואני מנסה לרדת במישקל ולחטב את הגוב בעצמי עם תוכניות כמובן של מאמנים מוסמכים אבל תמיד אני נימצא "לבד" ולא מתמיד עם זה והשאלה שלי אם יש מישו שהיה אצלו או באמת יודע שאם אני ילך אל יעקוב עזרא זה יעזור לי באמת...כי רוב הסיבה שאני רוצה ללכת היא המעקב שלהם איתי ושהם נותנים לי תפריט מעולה בהתאם לBMR שלי ולמטרה שלי (הורדה במישקל ובאחוזי השומן וחיטוב הגוף)

הנה האתר של יעקוב עזרא שתירו איזה תוצאות מדהימות יש לו שם
http://healthnfit.org/diet.htm

נערך לאחרונה:
אף אחד לא היה שם מאצלנו וגם אלו שהיו התגובות שלהם לא יהיו ריאליות כי הם באים לעשות סתם פירסום.
בקיצור את שלנו אמרנו, אתה יכול לעשות מה שתרצה,
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית