הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכניות אימון

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
בסד
אני אנסה פה את השאלה כי כנראה ששאלתי אותה במקום הלא נכון-הייתי שמח לשמוע קצת חוות דעת מאנשים שעשו בחיטוב אימון כוח כדוגמאת ליניארית וכאלו שעשו יותר אימוני נפח.איפה הרגישו בסיום תוצאות יותר משביעות רצון(מראה פחות משקלים).אני לדוגמא עושה כרגע לראשונה תוכנית כוח לינארית-כרגע שומר ובחלק אפילו עובר את משקלי העבודה-אבל אין להשוות מבחינת הפאמפ שהייתי עובד עם יותר נפח אבל כמובן שמשקלי העבודה נחתכו מאוד.אני במקרה גם מאמן ואני מגוון עם המתאמנים שלי בין שתי האסקולות ומבחינת תוצאות אין לי הכרעה לכאן או לכאן.אשמח מאוד לתגובות/חוות דעת.תודה

בסד
אני אנסה פה את השאלה כי כנראה ששאלתי אותה במקום הלא נכון-הייתי שמח לשמוע קצת חוות דעת מאנשים שעשו בחיטוב אימון כוח כדוגמאת ליניארית וכאלו שעשו יותר אימוני נפח.איפה הרגישו בסיום תוצאות יותר משביעות רצון(מראה פחות משקלים).אני לדוגמא עושה כרגע לראשונה תוכנית כוח לינארית-כרגע שומר ובחלק אפילו עובר את משקלי העבודה-אבל אין להשוות מבחינת הפאמפ שהייתי עובד עם יותר נפח אבל כמובן שמשקלי העבודה נחתכו מאוד.אני במקרה גם מאמן ואני מגוון עם המתאמנים שלי בין שתי האסקולות ומבחינת תוצאות אין לי הכרעה לכאן או לכאן.אשמח מאוד לתגובות/חוות דעת.תודה
אני בדעה שככל שתשמור על הכח ועל משקלי העבודה, גם אם הנפח קטן יותר.. תשמר יותר מסת שריר בחיטוב.
מכיוון שאין לך גדילת מסת שריר בחיטוב, כל שנשאר הוא לספק מספיק גירוי כפי שהיה במסה.

אגב אני עובד כרגע על הלינארית בחיטוב.
אומנם רק שבוע שני אז קשה לאמוד.. אבל אתה מוזמן לעקוב בלוג שלי כדי לראות מדד התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית