הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טבעונית מול רגילה

• פותח/ת השרשור NotBob
  • פורסם בתאריך

NotBob

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
14
148
17
אני טבעוני כבר כמה זמן ואני שוקל לקנות אבקת חלבון. יש לי את הכלל שבריאות קודמת לטבעונות אז - האם אבקת חלבון טבעונית נחותה במשהו (מלבד פיטואסטרוגנים) מאבקה רגילה ואם כן במה?
בבקשה אל תכתבו דברים כמו זה שזה יצמיח לי רחם

יצמיח לך רחם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דה פאק?
חוץ מאיכות החלבון,לא מוצא משהו נחות (לפחות לא משהו חשוב)

איכות החלבון מתבטאת בערך ביולוגי של חלבון. ככל שהערך הביולוגי גבוה יותר כך איכות הספיגה טובה יותר.
הערך הביולוגי של חלבון סויה מאוד נמוך(74) לעומת מי גבינה שהערך הביולוגי שלה 104.

• פותח/ת השרשור
איכות החלבון מתבטאת בערך ביולוגי של חלבון. ככל שהערך הביולוגי גבוה יותר כך איכות הספיגה טובה יותר.
הערך הביולוגי של חלבון סויה מאוד נמוך(74) לעומת מי גבינה שהערך הביולוגי שלה 104.
ובמה איכות ספיגה מתבטאת?

כן, זה נכון, אבל צמחונים וטבעונים מסתדרים עם החלבונים האלה, אפשר פשוט לשתות קצת יותר מהאבקה מה שאומר, בעצם, שהיא יקרה יותר. לפותח האשכול: חלבון סויה מתמוסס פחות טוב כך שאם אתה רגיש לגושים הקטנים האלה תצטרך להשתמש במערבל כלשהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית