הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מי הכי זיין בפורום?

מצב
השרשור נעול
הרופאים בארץ בסדר גמור, לא סבלתי מפליאונפריטיס,ולא היה לי UTI ולא הגרשתי שום תלונה אורינארית.
והנזק היה דו"צ, זאת תופעה שנקראת HAMMERING REFLUX ,בה עצם הפעולה המכאנית של חזרת השתן לכליה, גורם להידרונפרוזיס וסקלרוזה.
ככה שלמעשה לא חשתי כל כאב, או כל תסמין עד הימים האחרונים בהם הייתי כבר צריך לעבור השתלה.

ממה שלמדתי בנפרולוגיה רוב רובם של המיקרים הם כתוצאה ממום מולד או מפילונפריטיס. וכל סיבה שתגרום לכך שהשתן יגיע חזרה לכליה מהאורטר יגרום להידרונפרוזיס והצתלקות של הנפרונים. מקרים כמו שלך הם נדירים

ממה שלמדתי בנפרולוגיה רוב רובם של המיקרים הם כתוצאה ממום מולד או מפילונפריטיס. מקרים כמו שלך הם נדירים
נכון, כבר פתחתי את ההודעה שהחיים שלי מוזרים.

אבל כלל ברפואה- ותזכור את זה כמי שמגיע מהעולם הזה עם כבר 10 שנות וותק- "החולים לא קראו את הספר"!
ולא פעם תראה שחולה בת 45 עם תלונה של "נפיחות בגרון", בעצם מתפתח STEMI...
או תינוק מעורפל הכרה, בגלל אנאפילקסיס, בלי שתראה סימני פריחה או WEEZING בנשימה שלו...

80% מהחולים מציגים סימפטומים קלאסיים, אצל ה-20% הנותרים הניסיון שלך כקלינאי יעזור לך לאבחן.

נכון, כבר פתחתי את ההודעה שהחיים שלי מוזרים.

אבל כלל ברפואה- ותזכור את זה כמי שמגיע מהעולם הזה עם כבר 10 שנות וותק- "החולים לא קראו את הספר"!
ולא פעם תראה שחולה בת 45 עם תלונה של "נפיחות בגרון", בעצם מתפתח STEMI...
או תינוק מעורפל הכרה, בגלל אנאפילקסיס, בלי שתראה סימני פריחה או WEEZING בנשימה שלו...

80% מהחולים מציגים סימפטומים קלאסיים, אצל ה-20% הנותרים הניסיון שלך כקלינאי יעזור לך לאבחן.

אולי מוזרים...אבל היי, ניצחת בתחרות הזיינים

ובשביל זה צריך להגיע למועדון חשפנות ?
או שבימיך קראו לאבארבנל מועדון חשפנות בעצם

ראיתי כל כך הרבה סוגי פטישים, שכולתי להתמחות בפסיכיאטריה בתקופת העבודה.

פירומנים, כל סוגי וכל ההטיות של ה-BDSM, וכו מיני קינקים אחרים כמו סקאטופיליה וכו'...

אני לא מכיר פה כמעט אף אחד שכתב. אבל ותיקי הפורום כולל @שלד הלילה (שהוא בן טיפוחיי אגב) כולם כאחד יודעים שהכי זיין , בכל הפורומים של האימונים המוכרים והפחות מוכרים (שלא כתבתי בהם) הוא לא אחר מאשר עבדכם הנאמן.

אני לא מכיר פה כמעט אף אחד שכתב. אבל ותיקי הפורום כולל @שלד הלילה (שהוא בן טיפוחיי אגב) כולם כאחד יודעים שהכי זיין , בכל הפורומים של האימונים המוכרים והפחות מוכרים (שלא כתבתי בהם) הוא לא אחר מאשר עבדכם הנאמן.

ראשית אני מוכרח לציין שידעתי שאני צריך לתרום קצת לפורום ולעורר דיון על משהו מעניין ולא החרא שלכם עם פוליטיקה או חידות מתמטיות יא חנונים קבורים.
עכשיו להתייחסותי:

אני מוכן להעלות את @Crossfiter לדרגת זיין אחת מעליי כי אני יודע שהוא באמת רב-זיין אומן פיתוי מפחיד, אבל השאר פה יכולים לקבל שיעורים פרטיים ממני כי אני הכי זיין פה.
חושבת שאפשר להכריע בדו-קרב על המנצח @יניב ריז נגד @Vile

הפוסט הזה הוא הזייה שובינסטית אבל העברתם לי נסיעה מאוד משעממת ברכבת:s85:
את בעצמך הזיה שוביניסטית זה לחלוטין לצורכי מחקר.

@יניב ריז אתה די זיין. היו פה עוד כמה שקיבלו לייקים על הפגנת זיינות.

חבר'ה רב זיין נמדד גם במספר הנקבות שזיין. מי שמזיין את חברה שלו כל יום פעמיים לא נחשב.

אני יכול להגיד בגאווה שסימני וי על : אתיופיות, רוסיות, זוג נשים דו, ואפילו מלכה

עכשיו נשאר להשיג ערביה נוצריה סקסית.

כן כן, אני חולה נפשית.

זיינתי את יד שמאל. זה נחשב?

כן, הכרתי מלכה ברשת - עשינו סשן של עבד מין, חולה ואחות, אזיקים וכו'

חבר'ה רב זיין נמדד גם במספר הנקבות שזיין. מי שמזיין את חברה שלו כל יום פעמיים לא נחשב.

אני יכול להגיד בגאווה שסימני וי על : אתיופיות, רוסיות, זוג נשים דו, ואפילו מלכה

עכשיו נשאר להשיג ערביה נוצריה סקסית.

כן כן, אני חולה נפשית.
בגין? חשבתי אתה מת..
טוב לדעת שאתה עדיין חי ומפמפם 😉

פעם אחת קיימתי יחסי מין מלאים בהסכמה בתנוחה המיסיונרית למטרת רבייה בלבד. אז אני דיי בטוח שאני

נערך לאחרונה:
זיונים מטינדר תופס?

ובאותו הקשר השאלה היא כמה אתה מוכן להתפשר, אם אין לך גבול ואתה נראה סביר, אתה יכול לזיין בערמות.

ואני זיינתי מישהי על טרקטורון:mafia:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית