הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי הכי זיין בפורום?

מצב
השרשור נעול
טוב מכיוון שהדיון קצת הלך לאיבוד, אני אחדד:

הנושא כאן הוא מי הכי זיין בפורום. כרגע מוביל ע"י המלצה שלי @Crossfiter, אחריו אני ואז הבחור עם התמונות שהוא גם די זיין. בנתיים כל השאר מזיינים רק במוח אז אני מחפש לשמוע למה אנשים אחרים הם זיינים.

נא לא לספר שזיינתם על טרקטורון וכאלה זה שטויות ולא מעניין, אני זיינתי על גג בתל אביב מול שכונה שלמה ב3 בבוקר זה לא רלוונטי השאלה אם אתה זיין או לא.

נא להתייחס לדיון ברצינות, אני מכבד אתכם ולכן אני מצפה שתכבדו את נושא הזיינות.

הנושא כאן הוא מי הכי זיין בפורום. כרגע מוביל ע"י המלצה שלי @Crossfiter, אחריו אני ואז הבחור עם התמונות שהוא גם די זיין. בנתיים כל השאר מזיינים רק במוח אז אני מחפש לשמוע למה אנשים אחרים הם זיינים.

נא לא לספר שזיינתם על טרקטורון וכאלה זה שטויות ולא מעניין, אני זיינתי על גג בתל אביב מול שכונה שלמה ב3 בבוקר זה לא רלוונטי השאלה אם אתה זיין או לא.

image.jpg

מה איתי?

דרך אגב, לפני 10 שנים - שבוע לפני הגיוס, הייתי עם 2 אחיות רוסיות בו זמנית.

אבל אבא שלי שילם להן, אז זה לא נחשב

שכחתם כל אחד לרשום מה גודל הזיין שלו.
ואין אחד שלא מדד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית