הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על muscletech anarchy

moshem023

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברה אני מעוניין לרכוש תוסף לפני אימון ותמיד אני בא לקנות את הc4 ואז ממליצים לי על משהו אחר ובסוף אני קונה את האחר ומתאכזב ... קניתי את הנו אקספלוד החדש וכמו תמיד כלום ממש כלום לא מרגיש אפילו טיפה סתם חארטה... עכשיו הציעו לי את הmuscletech anarchy מישהו ניסה אותו ויכול לתת עליו חוות דעת?... או שהפעם ללכת סופי על הc4?

לא כולם מגיבים טוב לפרי,למשל אני שם 3 סקופים של אסולט (MusclePharm) ולא מרגיש בכלל בוסט,אפילו לא הכי קטן שיש.
לעומת זאת,תחמוצת חנקן 3 כדורים גורמים לי להזיע באימון כאילו רצתי מרתון.
לדעתי? אל תקנה פרי,תאכל בננה לפני אצלי הבננה נותנת יותר מרץ מאשר ה"פרי"
אני גם מתכנן לקנות פרי בתקווה לא להתאכזב ממנו כמו מהאסולט (2 קופסאות שוכבות בארון,לא משפיע אז לא ישתמש סתם) וקוראים לזה Mr.Hyde תבדוק עליו קצת הוא נראה נחמד (אגב,ניסית פשוט קפאין?)

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להישמע לך כמו איזה איש הברזל או משהו כי אני לא אבל גם קפאין וגם בננה לא משפיעים עליי..בינתיים שום תוסף לא נתן לי את התחושה שכולם מדברים על כח עיקצוצים וכל זה ממש לא מרגיש ... אני שוב שואל אם מישהו ניסה את הc4 ויכול להגיד מה הוא חווה ומה היו התוצאות?... אני באמת לא רוצה לקנות סתם משהו שוב פעם ולהתאכזב

אני לא רוצה להישמע לך כמו איזה איש הברזל או משהו כי אני לא אבל גם קפאין וגם בננה לא משפיעים עליי..בינתיים שום תוסף לא נתן לי את התחושה שכולם מדברים על כח עיקצוצים וכל זה ממש לא מרגיש ... אני שוב שואל אם מישהו ניסה את הc4 ויכול להגיד מה הוא חווה ומה היו התוצאות?... אני באמת לא רוצה לקנות סתם משהו שוב פעם ולהתאכזב
אם להגיד את האמת,נתנו לי מנה אחת של C4,זה היה בדיוק כמו האסולט,שום דבר לא הרגשתי.
אני מקווה שקפאין כן ישפיע עליי,לא הכרתי בנאדם שקפאין לא משפיע עליו,עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אם להגיד את האמת,נתנו לי מנה אחת של C4,זה היה בדיוק כמו האסולט,שום דבר לא הרגשתי.
אני מקווה שקפאין כן ישפיע עליי,לא הכרתי בנאדם שקפאין לא משפיע עליו,עד עכשיו.

לדעתי לפי מה שקראתי על המוצר anarchy של חברת muscletech הוא אמור ליהיות משהו נחמד... בגלל שהוא מבוסס על הרבה בטא אלנין ועוד כמה חומרים טובים... הוא מתערבב בקלות ואומרים שהוא ממש טעים הטעם אבטיח אני יקנה אותו ואני יגיד לך מה זה עשה לי אולי זה גם ישפיע עלייך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית