עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת האסתטיקה והפרופורציות אפשר להגיד שהייתה לו גנטיקה ייחודית.הגנטיקה של zyzz זאת גנטיקת הסטרואידים אכן גנטיקה טובה
גנטיקה יהודית? 🤦♂️אין כזה דבר "גנטיקה" ישראלית עדיין , אולי "יהודית"(וגם לא כל כך). 90% מהסבים והסבתות שלנו לא נולדו בישראל.
אני די בטוח שאם לא היה גיור היו יכולים למצוא איזה גן תורשתי מאותה קבוצה קדמונית שהמציאה את הדת.גנטיקה יהודית? 🤦♂️
אז אתה אומר שאם אני עושה לך בדיקת דם\DNA, יראו בתוצאות שאתה יהודי טהור?
:s29:Hilarious
אני דיי בטוח שלאאני די בטוח שאם לא היה גיור היו יכולים למצוא איזה גן תורשתי מאותה קבוצה קדמונית שהמציאה את הדת.
שמע..אם שנינו די בטוחים בדעות שונות בנושא מדעי כנראה שאתה הצודק:lol:אני דיי בטוח שלא
דבר בשם עצמך 🙁בטח שיש גנטיקה של ישראלים.
אנחנו נמוכים יותר מהדושבגים מהמערב.
אני 1.85 ואני מבטיח לך שאנחנו נמוכים יותר. הייתי בתאילנד, ראיתי אוסטרלים, אירופאים..עזוב אחי, אתה נמוך יותר. תחיה עם זה. תחיה עם זה שהתרבות שלך קרובה יותר לתרבות של רוחאני מאשר לתרבות של אירופה.דבר בשם עצמך 🙁
אבל אני wannabe 1.90אני 1.85 ואני מבטיח לך שאנחנו נמוכים יותר. הייתי בתאילנד, ראיתי אוסטרלים, אירופאים..עזוב אחי, אתה נמוך יותר. תחיה עם זה. תחיה עם זה שהתרבות שלך קרובה יותר לתרבות של רוחאני מאשר לתרבות של אירופה.
תתמודד עם זה כוסעמק, תהיה גבר.
אני 1.85 ואני מבטיח לך שאנחנו נמוכים יותר. הייתי בתאילנד, ראיתי אוסטרלים, אירופאים..עזוב אחי, אתה נמוך יותר. תחיה עם זה. תחיה עם זה שהתרבות שלך קרובה יותר לתרבות של רוחאני מאשר לתרבות של אירופה.
תתמודד עם זה כוסעמק, תהיה גבר.
אבל אני wannabe 1.90
אני בן 14 עוד חודשיים ואני 1.73,אז אני מקווה שהגובה ישחק לטובתי...😭אני 1.62 ואני לא רוצה לתאר לכם איך הרגשתי באירופה..
רמז:
![]()
גנטיקה יהודית? 🤦♂️
אז אתה אומר שאם אני עושה לך בדיקת דם\DNA, יראו בתוצאות שאתה יהודי טהור?
:s29:Hilarious
תגדיר רבע jeff seid(תמונה)נראה לי זה בגלל הקרוספיט והמאמנים אישיים.
אין שום סיבה שאחרי שנה של אימונים אנשים לא יהיו נראים כמו מינימום רבע ג'ף סייד