עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי טי רקסים נעלמו מהעולם ממזמן.
בערך בתקופה שהמורה שלי לאנגלית נולדה
תעשה הערכה גסה.טירקס של בלאק....
אם זה מהסניף הכשר אז זה בסדר..טירקס של בלאק....
אני היחידי ששם לב שאין דבר כזה מורה צעירה לאנגלית?אחי טי רקסים נעלמו מהעולם ממזמן.
בערך בתקופה שהמורה שלי לאנגלית נולדה
חבל שאר בריבוע נסגר, כל כך רציתי לאכול את ה 2 קילו...אם זה מהסניף הכשר אז זה בסדר..
אם לא,זה טרייפע וזה קלוריות שליליות
לא מאמין... :(חבל שאר בריבוע נסגר, כל כך רציתי לאכול את ה 2 קילו...
כן הם נסגרו בגלל שהם הפסידו כסף, פשוט חבל, עד שהיה מקום נורמלי ( וכשר! ) לאכול בו כמויות שבאמת משביעות ועוד במחיר נורמלי.לא מאמין... 😭
אם זה מהסניף הכשר אז זה בסדר..
אם לא,זה טרייפע וזה קלוריות שליליות
חבל שאר בריבוע נסגר, כל כך רציתי לאכול את ה 2 קילו...
אכן, הייתי ביכין לפני יומיים ( בסוף הלכתי לבלאק הכשר ואכלתי את הטירקס ) וראיתי שסגור, ואתמול כשהייתי עם חברים בבורגוס חבר אמר לי שהם פשטו את הרגל.באמת סגרו?
זאת היתה אחת מנקודות הזכות היחידות של פתח תקווה
תן ניחוש פרוע,רגע אבל כמה קלוריות זה????
תודה רבהאכן, הייתי ביכין לפני יומיים ( בסוף הלכתי לבלאק הכשר ואכלתי את הטירקס ) וראיתי שסגור, ואתמול כשהייתי עם חברים בבורגוס חבר אמר לי שהם פשטו את הרגל.
תן ניחוש פרוע,
450 גר׳ בשר טחון.
50-100 גר׳ לחמנייה.
כמה גר׳ שמביאים לך של פירה ( + חתיכת מרגרינה או משהו ).
לזה תוסיף איזה 100 קלוריות במקסימום ( גם זה בהגזמה ) של הרטבים שאתה אוכל.
ושתייה תלוי במה הזמנת.
תן חישוב מזורז באיזה אתר ( אני משתמש ב FoodsDictiobary מטעמי נוחות ) ותקבל בערך את התשובה ( תעגל למאות ).
מה תודה רבה, תספר כמה יצא מה אתה משאיר במתח?😉תודה רבה
לא חישבתי אבל השארתי 100 שקל כמה קלוריות זה 100 שקל?מה תודה רבה, תספר כמה יצא מה אתה משאיר במתח?😉
אני מהמר על סביבות ה 1100 ההמבורגר (אם הוא באמת 450 לפני צליה), 200 לחמניה, 150-200 פירה
5 קילו חזה עוף, 5500 קלוריות הייתי אומרלא חישבתי אבל השארתי 100 שקל כמה קלוריות זה 100 שקל?
אופטימי.תעשה הערכה גסה.
תחשב לפי המבורגר של 100 גרם לפני צלייה וקח 450 גרם טוטאל.
אבל כל בשר זה ככה, מאבד הרבה נוזלים בהכנה, יש פחות ויש יותר. מקילו חזה עוף למשל בד"כ לא נשאר יותר מ 700 גרם אחרי הכנהשקלתי אותו.
יצא לי 270-300 כל פעם,מאז אני לא אוכל בבלאק.