הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טי רקס

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
אבל כל בשר זה ככה, מאבד הרבה נוזלים בהכנה, יש פחות ויש יותר. מקילו חזה עוף למשל בד"כ לא נשאר יותר מ 700 גרם אחרי הכנה
מקילו חזה עוף נשאר לי 830-900 גרם.

מבשר טחון לא אמור לרדת 40% מלפני\אחרי בישול..תסלח לי

מקילו חזה עוף נשאר לי 830-900 גרם.
מוזר, אני זוכר ששקלתי ויצא פחות, אולי אני לא זוכר נכון כי זה היה מזמן
מבשר טחון לא אמור לרדת 40% מלפני\אחרי בישול..תסלח לי
טוב תכלס בזה אני מסכים איתך, אבל נגיד אם היה נשאר 350 זה היה מקובל לדעתי.

אני יכול להגיד לך שכשהלכתי למקום שהתחייב לי על 600 גרם,שקלתי והיה 510.זה נגיד מקובל

אני יכול להגיד לך שכשהלכתי למקום שהתחייב לי על 600 גרם,שקלתי והיה 510.זה נגיד מקובל

וזה למה קונים בשר ומכינים בבית.
ככה אני יכול להיות בטוח שכשאני שובר שיא אישי בכמות שאכלתי אני יודע שבאמת זו הכמות הזו.

אבל כל בשר זה ככה, מאבד הרבה נוזלים בהכנה, יש פחות ויש יותר. מקילו חזה עוף למשל בד"כ לא נשאר יותר מ 700 גרם אחרי הכנה
בכל פעם שבישלתי 150 גרם של חזה עוף נשארתי עם 120 גרם בערך(20 אחוז פחות).
בבקר יש יותר שומן ונוזלים אז נשמע לי הגיוני שישאר רק 300.

אם חזה עוף יורד מ150 ל120גרם (20 אחוז) נשמע לי הגיוני שבקר עמוס בשומן ירד קרוב ל30 אחוז ממשקלו.
לא יודע, זה פשוט לא נתפס לי שיורד 150 גר' של בשר.
פעם כשאזמין טירקס הביתה או שאקח טייק אווי אני אשקול כמה זה יוצא בערך.

לא יודע, זה פשוט לא נתפס לי שיורד 150 גר' של בשר.
פעם כשאזמין טירקס הביתה או שאקח טייק אווי אני אשקול כמה זה יוצא בערך.
אל תחשוב על זה במשקל נטו, אלא באחוזים. אם היה 100 גרם המבורגר לפני בישול, לפי היחס שבמבה נתן, היה נשאר לך 67. סה"כ ירד 33 גרם.
מבטיח לבדוק את העניין אם אכין המבורגר בבית בקרוב.

אל תחשוב על זה במשקל נטו, אלא באחוזים. אם היה 100 גרם המבורגר לפני בישול, לפי היחס שבמבה נתן, היה נשאר לך 67. סה"כ ירד 33 גרם.
מבטיח לבדוק את העניין אם אכין המבורגר בבית בקרוב.
אין קשר המבורגר בבית זה לא המבורגר אצלם כי אצלם התערובת טחינה שונה.
כשחושבים על זה שוב, הגיוני שהם מנסים להוסיף יותר שומן ( שהרי הוא יותר זול ) כדי לכסות על ההפרש במחיר.
כשיצא לי להזמין שוב אני אשקול.

אין קשר המבורגר בבית זה לא המבורגר אצלם כי אצלם התערובת טחינה שונה.
כשחושבים על זה שוב, הגיוני שהם מנסים להוסיף יותר שומן ( שהרי הוא יותר זול ) כדי לכסות על ההפרש במחיר.
כשיצא לי להזמין שוב אני אשקול.
זה לא רק שומן. ברוב ההמבורגרים מכניסים בצל מגורד, שגם מכיל המון נוזלים ומתייבש בבישול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית