הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב פנקייק מישהו?

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, פסח, היה קשה עם האוכל, והאמת, לא שמרתי על התפריט.

אבל, זה לא לוג, אותו אעדכן כשאגש למחשב.

בכל מקרה, בשבוע האחרון יצא לי הרבה להכין פנקייק חלבון, והאמת, ארוחה אלוהית.

כזה פשוט, וכזה טעים.
אני אישית השתמשתי בדיימטייז עלית, קפה מוקה אבל כל טעם עובד מצויין.

אז ככה, לא הספקתי לצלם ( יש רק תמונה מהסוף ) אבל אני אתן לכם הסבר מספק.

לוקחים קערה, שוברים ביצה בפנים, אני אוהב כבר טיפה לשקשק אותה כדי שהיה בהכנה אבל לא חובה.
סקופ חלבון, אפשר להכניס ישר את כולו, ממליץ להכניס כל פעם קצת כדי למנוע גושים מציקים ומיותרים.
טיפה חלב, מעריך ככפית וחצי חלב.
בגלל שלי יש קפה מוקה, אני הוספתי קצת קקאו, כחצי כפית - כפית שטוחה אבל אתם יכולים להוסיף בערך כל דבר שתרצו ( קינמון זה אחלה רעיון ).
אני לקחתי שוקולד ( מריר ואיכותי שהיה לי בבית ), שברתי לחתיכות והכנסתי לבלילה.

חייב להזכיר, אתם קודם משקשקים הכל חוץ מהשוקולד עד שזה חלק לגמרי בלי שום גושים, זה יקח זמן ולמשקיעים, שימו בבלנדר עד שזה חלק.

למחטבים כמוני שרוצים לשרוף קצת קלוריות (😆), שקשקו עם מזלג, יקח זמן וכנראה לא מומלץ יום לפני דדליפט (שוב, 😆) כי האמה תמות ותנבול כנראה אבל מצויין לחיטוב.

בכל מקרה, שיהיה נוזלי ומוקצף לחלוטין, שום גוש, אפילו לא הכי קטן, מבחינת הקצף, יהיו קצת בועות, לא בדיוק מפריע אל בד״כ קצף זה מדד טוב שאין גושים.

עכשיו אפשר להכניס את השוקולד, לכסות אותו היטב בבלילה ( שימו כמות שוקולד נכבדת ) ומזל טוב (🎉🎊🎈), הבלילה מוכנה.

מכאן, פשוט מאוד, לוקחים מחבת ( מהאלו שלא נדבקות לכם/ן בד״כ ) שמים טיפה שמן זית ( או תרסיס אם יש לכם ) ותיקחו נייר סופג ותנגבו הכל על המחבת, אך זכרו, חשוב שעדיין המחבת תישאר משומנת היטב, אך שלא יהיה שמן במחבת נוזל כמו מים בכוס.

מחממים את המחבת היטב, עד שהיא רותחת, שופכים את הבלילה ומיד מורידים את החום להכי נמוך שאפשר.

מחכים עד שתראו שהבלילה מתחילה להיקרש מלמטה ( פתאום זה יראה יותר עומד ויותר יציב ), מחכים עוד קצת שישחיפ היטב והופכים, בזהירות, זה עדין מאוד.

מכאן מחכים עד שהצד השני נקרש ונהיה מוכן גם כן ( השחים יפה ), לוקחים צלחת ( חד פעמי כי פסח 👎 ) ואוכלים ( טורפים ליתר דיוק ).
מומלץ לאכול לצד יוגורט או גלידה כלשהי ( למחטבים, שיהיה דל בקלוריות, לפליאוליתים, שיהיה רווי בקלוריות ).

בתיאבון! 🍽️🥹

נ.ב קל, לאלו שמתכננים להכין בלי תוספת כלשהי, תיזהרו, זה מחניק, טיפה פחות מהעוגת חנק שכולם מכירים, וכאן בא לידי ביטוי היתרון של השוקולד שבפנים.
טוב אז בגלל שאין פה לייקים ומספיק ירוק ( בכל המובנים ) אצטט כמה משתמשים שאני רוצה שיקנאו ויתגרו.

@stich
@Moran W
@Tank
@trynewthings
@x7haim
@kosta
@יהב
@DarkMatter

זהו, זה הבסיס, תרגישו חופשי לתייג עוד כאלו שיוכלו לתת לי מוניטין או לייק או פשוט לקנא ולהתגרות...

צריך לנסות בהזדמנות נראה אחלה מתכון 😃

נשמע מעניין, אבל אני עצלן.

• פותח/ת השרשור
אנסה בהזדמנות,הסיכון לחלות בהרעלת קיבה,על אחריותך?

Back
למעלה תחתית