הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עוד לא הגיע הזמן להעמסה, אבל חג :(

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
התחלתי ב24.3 חיטוב דל פחמימה (30 פחמימה ביום, לא עובר את זה). אז עבר שבוע וכמה ימים, עכשיו המליצו לי לעבור שבועיים בחיטוב ורק אז לתכנן העמסה, והבעיה היא שהיום ערב חג ויהיה הרבה שטויות לאכול ומן הסתם זה לא ארוחה של חצי שעה רק.
עד עכשיו עמדתי בהמון פיתויים, משום מה דווקא שהתחלתי חיטוב חברים שלי התחילו להזמין פיצה כמעט כל מפגש 😵
אז מה כדי לעשות?
@DarkMatter
@Majin Buu
הערב מתקרב 🆘

חחחח מצחיק אותי שגם אני עברתי עם עצמי את אותם הויכוחים, בסוף איכשהוא נשברתי ואומנם לא נגעתי ביותר פחמימות
אבל לא הגבלתי את עצמי בבשר (בדר"כ 150 גרם בשר), מה שגם אומר שצרכתי גם יותר שומן (כי מן הסתם הבשר לא יהיה בשר נקי).
הכל עיניין של משמעת עצמית, אני אישית כשאני מוותר לעצמי פעם אחד מאוד קשה לי להחזיק את עצמי בפעמים הבאות.
אגב תקופת החגים זאת התקופה הכי בעייתית להתחיל את החיטוב (מלאה בפיתויים).

• פותח/ת השרשור
חחחח מצחיק אותי שגם אני עברתי עם עצמי את אותם הויכוחים, בסוף איכשהוא נשברתי ואומנם לא נגעתי ביותר פחמימות
אבל לא הגבלתי את עצמי בבשר (בדר"כ 150 גרם בשר), מה שגם אומר שצרכתי גם יותר שומן (כי מן הסתם הבשר לא יהיה בשר נקי).
הכל עיניין של משמעת עצמית, אני אישית כשאני מוותר לעצמי פעם אחד מאוד קשה לי להחזיק את עצמי בפעמים הבאות.
אגב תקופת החגים זאת התקופה הכי בעייתית להתחיל את החיטוב (מלאה בפיתויים).
דווקא קל לי לעמוד בפיתויים, הקטע שזה ערב חג ולבוא ולאכול רק חזה עוף נשמע לי ממש מצחיק, אז אכלתי יותר מהרגיל...
אין לי עכשיו שום בעיה להמשיך עוד איזה שבועיים בכיף עכשיו בחיטוב עד להעמסה, אכלתי ככה רק בגלל שזה היה ערב חג, אחרת זה קל לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית