עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה לא כשר, אז לפי הדת אסור לשתות את זה. (עד שישלמו לאיזה פינגווין כמה אלפי דולרים מתחת לשולחן שיכשיר זאת בטלפון או באימייל, ואז כן אתה תוכל לשתות זאת).
אם זה לא כשר, אז לפי הדת אסור לשתות את זה. (עד שישלמו לאיזה פינגווין כמה אלפי דולרים מתחת לשולחן שיכשיר זאת בטלפון או באימייל, ואז כן אתה תוכל לשתות זאת).
אתה שואל אם זה כשר, אני אומר לך שזה לא כשר כי אין חותמת והמוצר לא נבדק, אז אתה עדיין שואל אם אפשר לשתות וזה כשר? ואתה עוד אומר שאני לא עונה ברצינות, אולי תתחיל להבין את התשובות שלי.פעם אחת אתה לא יכול להגיב לי רציני???
מה שאלתי רק???
אני יודעה שאם זה לא כשר אז אסור לפי הדת אבל יש דברים שהם כשרים אבל בגלל שהם מחו"ל אז אין להם את החתימה של הכשרות על הקופסא
האבקה הזאת כשרה???
מה קשור
שאל אם כשר או לא
אין הכשר
אופטימאלי כשרה
אבל בעיקרון באבקות חלבון מי גבינה לא צריך להיות בעיה של כשרות כי יש רק חלב נכרי שם
אז אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה
רק תבדוק באזהרות לאלרגים שלא עלול להכיל שאריות של מוצרי ים (כמו שרשום על האריזה של צמפיון למשל)
אם לא רשום ברמה העקרונית מותר
כמו שMOO כותב לך בנושא הקודם, יש את אופטימלי שהיא עם הכשר, בקשר לטעם לא יודע איזה טעמים יש להם. תריץ חיפוש בגוגל.
מאיפה אני יכול לקנות את האבקה הזאת (אופטימום)???
כמה היא עולה???
מאיפה אני יכול לקנות את האבקה הזאת (אופטימום)???
כמה היא עולה???