ייעוץ אבקת חלבון זה כשר?

• פותח/ת השרשור tal25
  • פורסם בתאריך

tal25

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני רוצה לקנות אבקת חלבון של iss בטעם קרם עוגיות.

זה כשר????(אני יודעה שאין לזה תעודת כשרות כי זה מחו"ל אבל לפי הדת מותר לשתות את זה???)

אם זה לא כשר, אז לפי הדת אסור לשתות את זה. (עד שישלמו לאיזה פינגווין כמה אלפי דולרים מתחת לשולחן שיכשיר זאת בטלפון או באימייל, ואז כן אתה תוכל לשתות זאת).

• פותח/ת השרשור
אם זה לא כשר, אז לפי הדת אסור לשתות את זה. (עד שישלמו לאיזה פינגווין כמה אלפי דולרים מתחת לשולחן שיכשיר זאת בטלפון או באימייל, ואז כן אתה תוכל לשתות זאת).

פעם אחת אתה לא יכול להגיב לי רציני???
מה שאלתי רק???
אני יודעה שאם זה לא כשר אז אסור לפי הדת אבל יש דברים שהם כשרים אבל בגלל שהם מחו"ל אז אין להם את החתימה של הכשרות על הקופסא

האבקה הזאת כשרה???

מה קשור
שאל אם כשר או לא

אין הכשר
אופטימאלי כשרה

אבל בעיקרון באבקות חלבון מי גבינה לא צריך להיות בעיה של כשרות כי יש רק חלב נכרי שם
אז אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה
רק תבדוק באזהרות לאלרגים שלא עלול להכיל שאריות של מוצרי ים (כמו שרשום על האריזה של צמפיון למשל)

אם לא רשום ברמה העקרונית מותר

פעם אחת אתה לא יכול להגיב לי רציני???
מה שאלתי רק???
אני יודעה שאם זה לא כשר אז אסור לפי הדת אבל יש דברים שהם כשרים אבל בגלל שהם מחו"ל אז אין להם את החתימה של הכשרות על הקופסא

האבקה הזאת כשרה???
אתה שואל אם זה כשר, אני אומר לך שזה לא כשר כי אין חותמת והמוצר לא נבדק, אז אתה עדיין שואל אם אפשר לשתות וזה כשר? ואתה עוד אומר שאני לא עונה ברצינות, אולי תתחיל להבין את התשובות שלי.

מה קשור
שאל אם כשר או לא

אין הכשר
אופטימאלי כשרה

אבל בעיקרון באבקות חלבון מי גבינה לא צריך להיות בעיה של כשרות כי יש רק חלב נכרי שם
אז אם אין לך בעיה עם זה אז סבבה
רק תבדוק באזהרות לאלרגים שלא עלול להכיל שאריות של מוצרי ים (כמו שרשום על האריזה של צמפיון למשל)

אם לא רשום ברמה העקרונית מותר

נכון, שאל אם כשר או לא, אמרתי שלא ולפי הדת מה שלא כשר אסור לשתות/לאכול.
גם על ג'וקים אין כשרות, אז מה זה לא כשר? אותו עיקרון.
בקשר לפינגווינים נראה לי הבנו.

• פותח/ת השרשור
על איזו אבקת חלבון כשרה אתם הכי ממליצים לי???

אני רוצה לקנות אבקת חלבון וחשוב לי מאוד הקטע של הכשרות אז בבקשה אני רוצה אבקת חלבון בטעם קרם עוגיות.

איזו אבקת חלבון בטעם קרם עוגיות יש שהיא כשרה ואתם ממליצים עליה????

כמו שMOO כותב לך בנושא הקודם, יש את אופטימלי שהיא עם הכשר, בקשר לטעם לא יודע איזה טעמים יש להם. תריץ חיפוש בגוגל.

• פותח/ת השרשור
כמו שMOO כותב לך בנושא הקודם, יש את אופטימלי שהיא עם הכשר, בקשר לטעם לא יודע איזה טעמים יש להם. תריץ חיפוש בגוגל.

מאיפה אני יכול לקנות את האבקה הזאת (אופטימום)???
כמה היא עולה???

עד עכשיו לא הבנתי. משה, אתה אומר שפינגווין זה לא כשר ?!? אבל הוא מפריס נוצה, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית