הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש מטורפים בחיטוב

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
היי,שאלה כזאת :
אני בערך בשבועיים + של חיטוב,כעת אני בערך ב80 גרם פחמימה ליום .כמה ימים אני מקבל כמעט כל יום כאבי ראש מטורפים ,וחוטף מתקפת מצמוצים כמו מטורף חח . לא לדבר על זה שאני כבר ,איך להגיד את זה ,קצת פחות חד ,מה שמפריע לי ,כי אני סטודנט וגם עבודה שלי דורשת חשיבה אנליטית . אני די מבין שהעניין נובע מחוסר פחמימה . לפי מה שהבנתי גם , צריכת קפאין בזמן חיטוב מחמירה את זה,וצריך לשתות מים בכמות הרבה יותר גדולה .
בכל מקרה,לפני שאני מתחיל לחפור באינטרנט,מישהו חטף התקפי כאב ראש בזמן החיטוב ? איך אתם מתמודדים עם זה ?האם זה עובר מתישהו ?
תודה מראש

אני יכול להגיד לך שלפני שבוע התחלתי חיטוב עם 100 גרם פחמימה, והפסקתי באותו יום .
מכיוון שהיה לי מבחן מאוד חשוב והמחסור בפחמימה הפריע לי לכאב ראש !
אבל בקרוב אני חוזר 😃 לדעתי זה המחסור בפחמימה.

זה מה שנקרא "keto flu" וזה משום שהגוף שלך לא רגיל לכמות כל-כך קטנה של פחמימות והוא עדיין לא עבר ממצב של אוקסידציית פחמימות לאוקסידציית שומנים מלאה.

נסה להעלות את הפחמימה עד הגבול בו אתה מרגיש נורמלי.עשה זאת בקפיצות של 30 גרם

אני גם התחלתי חיטוב לפני כחודש בערך ובשבועיים שלוש הראשונים הרגשתי בול אותו דבר,ידעתי שזה עניין של זמן עד שהגוף מתרגל ולקחתי כדורים בימים שהתפוצץ לי הראש וזה עזר.
בעיקרון זה מאוד משתנה כל אחד וגופו,תנסה לשרוד עוד שבוע ואם לא תתחיל לעלות בפחמימה במעט.

• פותח/ת השרשור
אני גם התחלתי חיטוב לפני כחודש בערך ובשבועיים שלוש הראשונים הרגשתי בול אותו דבר,ידעתי שזה עניין של זמן עד שהגוף מתרגל ולקחתי כדורים בימים שהתפוצץ לי הראש וזה עזר.
בעיקרון זה מאוד משתנה כל אחד וגופו,תנסה לשרוד עוד שבוע ואם לא תתחיל לעלות בפחמימה במעט.

שאלה : האם אתה עושה ימי הזנה מחדש \ או ציטים ? אם כן,פעם בכמה זמן ?
עשיתי היום יום ציט אחרי 9 יום,ואני מפחד שהכאבי ראש יחזרו עוד פעם,כי העברתי את הגוף חזרה למצב פחמימה גבוהה .

תעלה את הפחמימה ל 100 ותתחיל להוריד בהדרגה משם.
אני אף פעם לא קופץ לכמות נמוכה של פחמימה על ההתחלה עד שהגוף מתחיל להתרגל למצב.

שאלה : האם אתה עושה ימי הזנה מחדש \ או ציטים ? אם כן,פעם בכמה זמן ?
עשיתי היום יום ציט אחרי 9 יום,ואני מפחד שהכאבי ראש יחזרו עוד פעם,כי העברתי את הגוף חזרה למצב פחמימה גבוהה .

תעשה פעם בשבוע,ואל תעשה אירובי ביום העמסה.
תן באמת לגוף להתאזן ומאמין שעניין של שבוע שבועיים עד שהגוף שלך יתרגל והכאבי ראש יעלמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית