הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה מעניינת בנוגע לקריאטין

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
קניתי קריאטין של scitec ואני מצרף תמונה של האריזה. שימו לב לכמות הקלוריות ב100 גרם. השאלה שלי זה האם המידע הזה נכון, כי ראיתי מקומות באינטרנט שאומרים שלקריאטין אין כלל ערך קלורי, ולעומתם יש את הנ"ל.
אשמח לדעת מה באמת הסיפור עם קריאטין והגוף שלנו, האם אנחנו מעכלים אותו או רק סופגים אותו ואיך הערך הקלורי שלו מחושב (לפי התמונה, הוא יותר אנרגטי מ100 גרם שומן, שגם זה מוזר לי).

קבצים מצורפים

• 20150404_145347.jpg
    20150404_145347.jpg
    KB 67.4 · צפיות: 322
לא יודע, אבל על קריאטין רגיל שקניתי פעם לא היה קלוריות.
באמת מוזר שיש שם מעל 1000 קלוריות ל 100 גרם.

• פותח/ת השרשור
זה סדר גודל של ערך קלורי של קרוסין, אבל קרוסין הגוף שלנו לא מעכל..
אני לא מצליח לתייג מהפלאפון, אשמח אם מישהו יתייג את משה, emz ויהושע60

זה סדר גודל של ערך קלורי של קרוסין, אבל קרוסין הגוף שלנו לא מעכל..
אני לא מצליח לתייג מהפלאפון, אשמח אם מישהו יתייג את משה, emz ויהושע60

@Moshe @EMZ @יהושע60

נ.ב איזה ימים/שעות אתה מגיעה עכשיו לחדר כושר ? מזמן לא ראיתי אותך.

• פותח/ת השרשור
@Moshe @EMZ @יהושע60

נ.ב איזה ימים/שעות אתה מגיעה עכשיו לחדר כושר ? מזמן לא ראיתי אותך.

לצערי סדר היום והשבוע שלי לא קבוע הסמסטר, אז אני מגיע מתי שמתאפשר. אשתדל לשמור על זה כמו פעם, ראשון שלישי חמישי בשבע אבל זה לא יעבוד לאורך זמן

לצערי סדר היום והשבוע שלי לא קבוע הסמסטר, אז אני מגיע מתי שמתאפשר. אשתדל לשמור על זה כמו פעם, ראשון שלישי חמישי בשבע אבל זה לא יעבוד לאורך זמן
אני הייתי מרכיב מערכת סביב החדר כושר 😃, אבל יכול להיות שזאת הסיבה שבגללה לא סיימתי בזמן.

נשמע שזה שהדפיס את המדבקות ליבואן או שהדפיס אותם ב-1 לאפריל או שרצה להטריל את היבואן. המספרים על התווית מנותקים מהמציאות.

לא נראה לי שיש עם זה איזה בעיה. זה פשוט ערכים בקלוריות ולא בקילוקלוריות. ככה שזה 1 קילו-קלוריה למאה גרם וזה נורמלי...

נשמע שזה שהדפיס את המדבקות ליבואן או שהדפיס אותם ב-1 לאפריל או שרצה להטריל את היבואן. המספרים על התווית מנותקים מהמציאות.

לא נראה לי שיש עם זה איזה בעיה. זה פשוט ערכים בקלוריות ולא בקילוקלוריות. ככה שזה 1 קילו-קלוריה למאה גרם וזה נורמלי...

שני הודעות של שני מנהלים בכירים באתר שסותרות אחת את השניה לגמרי ....... Interesting

שני הודעות של שני מנהלים בכירים באתר שסותרות אחת את השניה לגמרי ....... Interesting
EMZ טעה. כתוב בפרוש שמדובר בקלוריות. זאת טעות בהדפסה. אלה אם כבר נדפק לי הראש ואני לא יודע מה זה קלוריות

בישראל הסימון התזונתי "קלוריות" = קילוקלוריות. כל מוצר חייב להיות מסומן ב"קילוקלוריות" אבל כתוב "קלוריות" בלבד (כך זה גם נהוג בכל העולם. ברוך הבא?)

אם אנחנו כבר בנושא ומיטב חכמי הפורום הגיבו, אשמח לתשובה למשהו דומה.
יצא לי להשתמש בחומץ לא מזמן וכשבדקתי את טבלת הערכים, היו שם לא מעט קלוריות, אך 0 פחמימות, 0 שומנים ו-0 חלבונים.
איך זה הגיוני שיש קלוריות במוצר שלא מכיל פחמימות, שומנים או חלבונים?

• פותח/ת השרשור

חשבתי על זה, אבל כמו שמשה כתב, ברוב המוחלט של המזון בישראל כותבים "קלוריות" כשבעצם מדובר בקילוקלוריות.

זה לא נכון. כי ביחידות של הקלוריות יהיה כתוב לכם קילו-קלוריות או קק"ל. לך ותבדוק.
באותו אופן בחוץ לארץ יהיה כתוב Kcal. משה פשוט לא יכול להגיד את המילה "טעיתי", זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית