הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה מעניינת בנוגע לקריאטין

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
קניתי קריאטין של scitec ואני מצרף תמונה של האריזה. שימו לב לכמות הקלוריות ב100 גרם. השאלה שלי זה האם המידע הזה נכון, כי ראיתי מקומות באינטרנט שאומרים שלקריאטין אין כלל ערך קלורי, ולעומתם יש את הנ"ל.
אשמח לדעת מה באמת הסיפור עם קריאטין והגוף שלנו, האם אנחנו מעכלים אותו או רק סופגים אותו ואיך הערך הקלורי שלו מחושב (לפי התמונה, הוא יותר אנרגטי מ100 גרם שומן, שגם זה מוזר לי).

קבצים מצורפים

• 20150404_145347.jpg
    20150404_145347.jpg
    KB 67.4 · צפיות: 322
תמכור ותחליף חברה.
נשמע כמו פתרון הגיוני לחלוטין.
נראה לי שאשתמש בהיגיון הזה במקרים אחרים בחיים.
למשל, כשחברה שלי במחזור, פשוט אזרוק אותה ואמצא אחת חדשה.
כשהמנורה בבית מתקלקלת, אעבור דירה.

מוזמנים להמשיך בקונספט...

• פותח/ת השרשור

כשהמאפרה באוטו מתמלאת אקנה אוטו חדש.

כשהקשר בשרוכים שבנעליים נפרם, אקנה חדשות.
כשנגמר הדלק באוטו אקנה חדש.
כשנגמרת הסוללה בפלאפון, זה רק הגיוני להחליף אותו לדגם חדש.

לא הצלחתי להבין
סימנת שאתה "אוהב" את ההודעה בה התלונננתי על סייטק החוצפנים, ובתגובה שלי התייחסתי לאותו כיתוב
upload_2015-4-16_10-47-51.png

כאילו מדובר בשמחה לאיד.

(אנא אל תטרח להסביר שזאת לא היתה כוונתך, זה ברור לי והכל נעשה בקריצה). ליתר בטחון אני גם אעניק לך אהבה משלי 😃

קבצים מצורפים

• upload_2015-4-16_10-47-32.png
    upload_2015-4-16_10-47-32.png
    KB 1.3 · צפיות: 151

כשהקשר בשרוכים שבנעליים נפרם, אקנה חדשות.
כשנגמר הדלק באוטו אקנה חדש.
כשנגמרת הסוללה בפלאפון, זה רק הגיוני להחליף אותו לדגם חדש.

האנלוגיות שלכם לא מתאימות. זה לא שמדובר על מוצר שאפשר להשתמש בו הרבה פעמים, השתמשו בו פעם אחת ואז הוא הוחלף...

Kobra_Mendez אמר למכור ולקנות חדש בעקבות האפשרות לחוסר אמינות בגלל פאק קטן (התווית של הקלוריות) שלא אמורה להשפיע יותר מידי על האמינות הכוללת.

אנלוגיה יותר מתאימה תהיה: קניתי אוטו והיה רשום שהגלגלים בו שוקלים 20 טון, הוצאת את הגלגלים, שקלתי אותם ויצא שמשקלם הוא 80 קילו. אם המידע על הגלגלים לא אמין כנראה שכל האוטו לא אמין וכדאי לי להיפטר ממנו ולקנות אוטו חדש.

אמר למכור ולקנות חדש בעקבות האפשרות לחוסר אמינות בגלל פאק קטן
אתה יכול להוסיף לזה את העובדה שהם לא טרחו לענות לי (בניגוד לחברות אחרות). ברור שאין לזה קשר ישיר לאיכות המוצר, אבל זה יכול ללמד משהו קטן לגבי החברה. אם היה לי קריאטין שלהם לא הייתי זורק אותו, אבל סייטק מסומנת אצלי כחברה שאם אין סיבה טובה לקנות דווקא מוצר שלה אעדיף את אחת המתחרות. לא מדובר על הענשת החברה, אם כי גם זה שיקול לגיטימי בעיני, אלא על פגיעה מסוימת באמון שלי כצרכן. אני מאמין שחברה שמשקיעה בשרות לקוחות היא חברה שהמותג חשוב בשבילה במידה מספקת לא להתפתות לקיצורי דרך שעלולים לפגוע באיכות המוצר.

אתה יכול להוסיף לזה את העובדה שהם לא טרחו לענות לי (בניגוד לחברות אחרות). ברור שאין לזה קשר ישיר לאיכות המוצר, אבל זה יכול ללמד משהו קטן לגבי החברה. אם היה לי קריאטין שלהם לא הייתי זורק אותו, אבל סייטק מסומנת אצלי כחברה שאם אין סיבה טובה לקנות דווקא מוצר שלה אעדיף את אחת המתחרות. לא מדובר על הענשת החברה, אם כי גם זה שיקול לגיטימי בעיני, אלא על פגיעה מסוימת באמון שלי כצרכן. אני מאמין שחברה שמשקיעה בשרות לקוחות היא חברה שהמותג חשוב בשבילה במידה מספקת לא להתפתות לקיצורי דרך שעלולים לפגוע באיכות המוצר.
כן אבל במקרה הסציפי הנדון אין להם רווח מסויים אלא טעות פשוטה, זה לא שהם החליפו רכיב מסויים ברכיב פחות בריא כי הוא זול יותר... זה לא שהם כתבו את התוויות הזאת בכוונה בצורה הזאת כדי להרוויח משהו...

הקטע עם שירות הלקוחות זה כבר עניין אחר בפני עצמו והוא יותר רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית