התקדמות בליניארית

מצב
השרשור נעול

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
שאלה קטנה..אני מתחילה היום את הליניארית 5x5 ועכשיו שמתי לב שמתקדמים במשקלים באימון c, והדדליפט הוא באימון b, אז מתי אני מתקדמת במשקלי עבודה שלו? כי לפי מה שהבנתי רק באימון c מתקדמים..

דדליפט באימון B.

• פותח/ת השרשור
כן את זה הבנתי, אבל רשום כל שבוע שעושים 100 אחוז, לא רשום שום דבר על התקדמות. רק באימון c רשום שיש סטים חדשים של 102.5 אחוז (או כל אחד לפי ההתקדמות שלו) אבל אין שם דדליפט.

כל שבוע מעלים משקל בדד ליפט ובפרס. כשלא מצליחים לעלות עושים ריסט

• פותח/ת השרשור
אה נכון, שכחתי שמעדכנים את הטבלה כל שבוע..חח יצאתי קצת סתומה, לא נורא:sweatingbullets:

בהצלחה. מתקדמים איתה יופי אחרי SS.
אם תרצי ל @moo יש גירסה נוספת של האקסל. לטעמי נוחה יותר.
ובקלות אפשר להרחיב ה מעבר ל9 השבועות שהיא כוללת.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
בטבלה שיש לי יש 16 שבועות, הגיוני?

אם יש לך את הטבלה מהמאמר שלי (ליניארית מהפורטל), 16 שבועות סתם סקיצה, אפשר להרחיב, אפשר לסיים לפני כן. משהו שאת לא מסתדרת איתו בטבלה?

אם תרצי ל @moo יש גירסה נוספת של האקסל. לטעמי נוחה יותר.
ובקלות אפשר להרחיב ה מעבר ל9 השבועות שהיא כוללת.

יש מצב לקבל אותה ? נשבע שלא הבנתי כלום מהתכנית הזאת ופשוט חבל לי לא להכיר אותה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך את הטבלה מהמאמר שלי (ליניארית מהפורטל), 16 שבועות סתם סקיצה, אפשר להרחיב, אפשר לסיים לפני כן. משהו שאת לא מסתדרת איתו בטבלה?

אתה יכול לשלוח לי את שלך? אני אבדוק אם זה כמו שיש לי..מה שיש לי זה מהמאמר החדש שהיה על התוכנית

אתה יכול לשלוח לי את שלך? אני אבדוק אם זה כמו שיש לי..מה שיש לי זה מהמאמר החדש שהיה על התוכנית
זאת אותה אחת. אני כתבתי את המאמר. יש משהו שאת לא מבינה בטבלה או במאמר?

• פותח/ת השרשור
אה מעולה..לא דווקא הבנתי הכל, רק התבלבלתי עם הדדליפט ואז נזכרתי שמעדכנים את הטבלה כל שבוע..בחיטוב מומלץ לא לעשות את הסט עם ה8 חזרות באימון c?

תלוי בהרגשה שלך. את יכולה לעשות אותו, ואת יכולה לוותר עליו. ככל שיתקדם החיטוב את תרגישי חלשה יותר, מן הסתם, ותצטרכי לוותר על דברים. אחרי חודשיים אני כבר הורדתי את מספר הסטים של כל תרגיל ל-4, ובהמשך אפילו ל-3 - העיקר להגיע עם מספיק כוח לסט האחרון, שהוא הכי חשוב, במיוחד בחיטוב.

לגבי עדכון הטבלה - את יכולה לבנות אותה פעם אחת, עם ההתקדמות בכל שבוע - למשל דדליפט את בונה בתאים AA8 עד AA22 - ולא לנגוע יותר בהתקדמויות (אלא אם יש כשלים שמצריכים חזרה על אותו משקל בשבוע שאחרי). אחרי שבנית את ההתקדמות בכל התרגילים בכל השבועות - את צריכה רק לקדם את מספר השבוע בתא R5, והכל מתעדכן בטבלה באופן אוטומטי.

• פותח/ת השרשור
אז בעצם עדיף להוריד כמות של סטים ולהמשיך להתקדם במשקלים מאשר לשמור על המשקלים הקיימים עם 5 סטים?
@stitch

אז בעצם עדיף להוריד כמות של סטים ולהמשיך להתקדם במשקלים מאשר לשמור על המשקלים הקיימים עם 5 סטים?
@stitch
כל עוד את מתקדמת, לא ה-5 סטים יפריעו לך. הנקודה היא שבשלב מסוים בחיטוב קשה אפילו כבר לשמור על אותם משקלים, ואז צריך להוריד סטים.

חודשיים??!?!?
אני כבר הורדתי מעכשיו ל 4.
😭 😭 😭 😭
זה בסדר מותק, אני מאשר לך. בשם ביל סטאר.

• פותח/ת השרשור
כל עוד את מתקדמת, לא ה-5 סטים יפריעו לך. הנקודה היא שבשלב מסוים בחיטוב קשה אפילו כבר לשמור על אותם משקלים, ואז צריך להוריד סטים.

הבנתי..נשמע מלחיץ משהו חח

את אישה שמתאמנת אימוני כוח. שום דבר לא אמור להלחיץ אותך! 😆

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית