הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pre workout VS bcaa

• פותח/ת השרשור lb92
  • פורסם בתאריך

lb92

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
היי,
אני מתאמן בתוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע במשך כחודשיים.
שמתי לב שאני לא עולה יותר מדי במשקלי העבודה דיברתי עם מדריך והוא המליץ לי לקחת Pre workout בשם bullnox לפני האימון ובמהלך האימון לקחת bcaa של san.(S.A.N. BCAA Pro Reloaded Powder)

השאלה היא האם כדאי לקחת את שני המוצרים האלה ולא להסתפק באחד מהם, שכן הם דיי עושים את אותו הדבר - ממריצים ונותנים כוח לאימון או מונעים פירוק השריר.

תודה לעונים.

bullnox חומר מעולה. נותן גם pump גם מוטיבציה, גם ריכוז. אני מתאמן 6 פעמים בשבוע. מתחיל אימון ב5.30 בבוקר. זה מאוד עוזר לי.
חוץ מזה את san pro reloaded אני לוקח ישר אחרי האימון. ניתן להוסיף גם כפית של קריאטין בפנים. במהלך האימון אם כבר בקטע של bcaa אני לוקח amino shooter edge .
זה לא זול. במיוחד מי שקונה בארץ. אז יש פה גם פונקציה כמה בן אדם מוכן ויכול לשלם...

פרי וורקאוטים בכללי זה בזבוז כסף, מספיק לך לחודשיים מקסימום ונגמר..עדיף כדורי קפאין
ולגבי הBCAA זה סתם חרטה לדעתי, אתה לא צריך את זה.

נערך לאחרונה:
אל תקח את הפרי וורקאוט הזה ! אם אתה מתחת לגיל 21 ולא מתכוון לקחת חומרים לא לגעת בו !
פעם אחרונה שהסתכלתי עליו היה בזה טסט...פרי וורקאוטים בכללי זה בזבוז כסף, מספיק לך לחודשיים מקסימום ונגמר..עדיף כדורי קפאין
ולגבי הBCAA זה סתם חרטה לדעתי, אתה לא צריך את זה.
שחר האח למזרק?

אתם קצת מתבלבלים בין חומצות אמינו לבין BCAA. כן, הם גם חומצות אמינו, אבל הם הוכחו כבעלי חשיבות גבוהה יותר לMPS. עדיין לא בטוח, אבל הרעיון הוא שרמות גבוהות יותר של החומצות אמינו האלה ייתנו רמות גבוהות יותר של MPS, אבל זה רק רעיון. בכל מקרה ההשוואה של פירוק חלבון וBCAA הוא לא מדויק ונכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית