הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע, דקדוק באנגלית ואימונים

• פותח/ת השרשור bro
  • פורסם בתאריך

bro

משתמש מתחיל
48
26
נק' מוניטין:
37
48
26
בקיצור, בעבר היו לי שני חורים בריאה והטיפול השאיר שם כמה צלקות נחמדות, אז החלטתי לעשות שם קעקוע באזור הצלעות רק שאני לא הכי בטוח לגבי הדקויות באנגלית.
Turn the pain into power - thats how superheroes are made(להפוך את הכאב לכח, כך גיבורי על נוצרים. פחות או יותר)

איך הדקדוק? ומה דעתכם באופן כללי על המשפט?
ובנוסף, הבנתי שצריך להגביל את האימונים בתקופה שהעור מחלים, מישהו מכיר את הנוהל? בכל זאת קעקוע ראשון.

אני לא בטוח עם ה are אמורה להיות שם אבל תקנו אותי אם אני טועה.
מבחינת כל השאר, אין לי מושג כי אין ל קעקוע.

כשעשיתי את הקעקועים שלי לא התאמנתי אבל אני לא חושב שיש משהו מגביל כל עוד אין משהו שלוחץ על העור כמו חגורה או מוט.
אני מדבר על משקולות ולא ריצה, אני חושב שבריצה השפשוף החוזר של החולצה או מכנס והזיעה המוגברת כן יקשו על ההחלמה.
בצלעות כל עוד אתה לא חוגר ולא כואב לך באופן כללי אני מאמין שיהיה אימון רגיל, רק לנקות אחרי האימון.

that's*
וגם super heroes זה 2 מילים

eat lift sleep repeat
מה אתה קם משינה והולך להתאמן על בטן ריקה?

לא נכון לרשום אותם בנפרד, אפשר גם מקף בינהם, אבל יותר מדויק לרשום כמילה אחת, כמו supermarket , supernatural. Superstar
Super זאת תחילית שמצטרפת למילה(כמו mega hyper וכו)

פאק זה בדיוק אני במסה..
תרשום לי חוב במוניטין
אני מקבל תשלום גם בלייקים.
ובדיוק רק שבוע אחרון הסתכלתי במראה ואני לא יודע אם זה נוזלים או שומן אבל אני מרגיש שבנוסף למסה השמנתי רצח

אני מקבל תשלום גם בלייקים.
ובדיוק רק שבוע אחרון הסתכלתי במראה ואני לא יודע אם זה נוזלים או שומן אבל אני מרגיש שבנוסף למסה השמנתי רצח
הוסיף לך 5 נק..חארטה. תרשום חוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית