הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואוקטן ואימונים.

• פותח/ת השרשור Sneak
  • פורסם בתאריך

Sneak

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכל חברי הפורום אני בא לכאן עקב כך שאני מעוניין לשמוע חוות דעת וייעוץ מחברי האתר למבינים
קצת רקע, מאז ומתמיד היה לי אקנה מאז גיל 16 (בן 20) ובעיקר באיזור הגב, לאחרונה בעיה זו מתחילה להחמיר ולהופיע אפילו טיפה על הפנים בצורה שכבר תכשירים וכדורי אנטיביוטיקה אחרים כגון מינוציקלין ודוקסצלין כבר לא עוזרים, ומה שזה עושה לביטחון ולדימוי העצמי לא צריך להסביר אני בטוח שרובכם יודעים.

היום החלטתי ללכת לרופא ולקבל מרשם לרואוקטן, למזלי נפלתי על רופא ממש מתחשב שהחליט לתת לי מינון של 20 מ"ג רואוקטן ליום.
רציתי בבקשה לדעת מה יקרה אם אנסה להמשיך להתאמן בעצימות ממש נמוכה עקב כך שאני מאוד לפחד לאבד את כל מה שעבדתי עבורו כל כך קשה עד היום.

הפחד העיקרי שלי הוא להתאמן ולקבל השפעות חמורות כגון Rhabdomyolysis, כמובן שנאמר לי מהרופא שאם אני בוחר להתאמן לעשות בדיקות דם חודשיות ולעקוב אחרי אנזים CK בדם וכאבי שרירים בכל אופן אשמח לשמוע עצות ודעות
תודה רבה לכולם על ההבנה והקריאה 😄

לקחתי רקוטאן בגיל 15 במשך 7 חודשים, לא ידעתי על האיסור להתאמן ופשוט המשכתי כרגיל ושום דבר לא קרה. בדיקות דם חודשיות בכל מקרה הייתי עושה כדי לבדוק תפקוד כבד. כמובן שזו לא המלצה ויכול להיות שסתם היה לי מזל אבל כל עוד אתה מקפיד לשתות הרבה (רקוטאן מייבש), אתה מרגיש טוב והבדיקות דם תקינות אני לא רואה בעיה להמשיך להתאמן.

עם 10מג לא היה לי שום השפעה על אימונים עד כמה שנראה לי לפחות, כן נוצרה לי פציעה תוך כדי רק שלקשר בין ה2 זה לא סביר בכלל. הפציעה נגרמה ככל הנראה כי עשיתי תרגיל שלא ביצעתי הרבה זמן וללא הכנה ראויה ואולי לרמת קושי טיפה גבוהה ל"פעם ראשונה" של אחרי הרבה זמן

הייתי נזהר באימונים בעצימות גבוהה מידי, ונצמד לתוכנית שלא מביאה אותך לקצה, אלא עוצרת טיפה לפני.
הייתי גם מפסיק להתאמן כמה ימים לפני בדיקות דם, כי אימונים יכולים לגרום לCPK להיות גבוה, והרבה רופאים לא יודעים שזה בגלל האימונים ונבהלים.

• פותח/ת השרשור
הייתי נזהר באימונים בעצימות גבוהה מידי, ונצמד לתוכנית שלא מביאה אותך לקצה, אלא עוצרת טיפה לפני.
הייתי גם מפסיק להתאמן כמה ימים לפני בדיקות דם, כי אימונים יכולים לגרום לCPK להיות גבוה, והרבה רופאים לא יודעים שזה בגלל האימונים ונבהלים.
תודה רבה לך איש יקר רק שאלה אם אפשר לשאול האם אתה יודע מה הסיכוי (שלא נדע) לחטוף "רבדומיוליזיס" כי לפי מה שקראתי ממחקרים שפורסמו שיש אישה ששירתה בצבא ארצות הברית וחטפה את זה בגלל הרואוקטן והעצימות האדירה שיש שם.

תודה רבה לך איש יקר רק שאלה אם אפשר לשאול האם אתה יודע מה הסיכוי (שלא נדע) לחטוף "רבדומיוליזיס" כי לפי מה שקראתי ממחקרים שפורסמו שיש אישה ששירתה בצבא ארצות הברית וחטפה את זה בגלל הרואוקטן והעצימות האדירה שיש שם.
אני לא יודע מה הסיכויים.
דעתי האישית שמדובר בתרופה עם הרבה סיכונים, לא הייתי לוקח אותה בעצמי בשום פנים ואופן.
כתבת שזה משפיע על הביטחון והדימוי העצמי שלך, אם חס ושלום הייתי במצבך, הייתי מעדיף פסיכולוג או יעוץ לעזור לי נפשית, ומחכה לפצעים לחלוף עם הגיל.
אני מבין מי שלוקח ולא שופט, אבל אני לא הייתי לוקח.
היו לי פצעים בגיל הבגרות, בדקתי על טיפולים, והחלטתי להמתין לפצעים לחלוף עם הגיל.

תתאמן רגיל ותקשיב לגוף שלך אם צריך להוריד הילוך אז תוריד הילוך... אשריך

פשוט שים לב לווסת עצימות ולדאוג להתאוששות ראויה, אתה לא במארינס.
אפילו הייתי ממליץ אולי לעבוד בסוג של פריודריזציה ולהיות מדויק ומחושב על העומסים.
השפעת התופעות לוואי מרואוקטן זה בין היתר תלוי מינון ואדם.

נערך לאחרונה:
אין סיבה לעצור את האימונים לגמרי. הדבר שכן חשוב- לשים לב לעצימות של האימונים. בתור משתמש ברואקוטן לשעבר, בשלב מסויים זה מייבש ומתיש וקשה לי לראות אותך מצליח להתאמן בשגרה כזו- מה שכן, בשלב הזה, לפעמים השיקול הוא להפסיק עם התרופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית