הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע, דקדוק באנגלית ואימונים

• פותח/ת השרשור bro
  • פורסם בתאריך
בקיצור, בעבר היו לי שני חורים בריאה והטיפול השאיר שם כמה צלקות נחמדות, אז החלטתי לעשות שם קעקוע באזור הצלעות רק שאני לא הכי בטוח לגבי הדקויות באנגלית.
Turn the pain into power - thats how superheroes are made(להפוך את הכאב לכח, כך גיבורי על נוצרים. פחות או יותר)

איך הדקדוק? ומה דעתכם באופן כללי על המשפט?
ובנוסף, הבנתי שצריך להגביל את האימונים בתקופה שהעור מחלים, מישהו מכיר את הנוהל? בכל זאת קעקוע ראשון.

That's
לגבי החלמה אני אישית פרנואיד ובשבועיים הראשונים לא מתאמן בכלל או מזיע על הקעקוע.

קודם תבדוק שזה אפשרי לפעמים אי אפשר לקעקע על רקמה צלקתית.

• פותח/ת השרשור
מרטין, הכוונה היא לעשות את הקעקוע מתחת לצלקות. הציעו לי להוריד אותן בניתוח פלסטי, אני חשבתי שלהוסיף קעקוע מתחת יהיה סיפור יותר מעניין 😃

בכל מקרה, תודה לכולם על התשובות(ועל הספאם 😁)

חוץ מהthat's שכבר הגיבו,אבל לפי דעתי זה משפט ארוך ודי מעיק,הייתי הולך על משהו יותר קצר או אפילו משהו סמלי(לא אוהב קעקועים של משפטים).
המלצה שלי,במיוחד כשאתה מקעקע משפט,תשב עם הרעיון הזה בראש חודש-חודשיים תראה אם נשאר לך אותו הרעיון או שהשתנה,חבל שתתחרט על זה אחר כך.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית