עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מציע לך לבדוק את זה אצל איש מקצוע (רופא)אני מתאמן כבר מעל שנה ,ובחצי שנה האחרונה (אפילו יותר) לא גבהתי אפילו סנטימטר ,יכול להיות עקרונית שהפסקתי לגבוה בגיל 15 והאם יכול להיות לזה קשר לזה שביצעתי במשך חודשיים סקוואט עם טכניקה לקויה ?
תודה .
תודה רבה , לפני שנעצרתי היה לי קפיצה של 10 סנטימטר בחצי שנה ועכשיו זה נעצר לגמרי יכול להיות שזה קשור לקפיצה?מציע לך לבדוק את זה אצל איש מקצוע (רופא)
מניסיון אני יכול לומר לך שאני גבהתי נורא לאט.. עד כדי כך שבגיל 15 הייתי 1.64.
רק בגיל 17-18 הייתה לי צמיחה שהשיא היה 1.74.
אז אל תיבהל.
אני לא יודע, אני לא רופא.תודה רבה , לפני שנעצרתי היה לי קפיצה של 10 סנטימטר בחצי שנה ועכשיו זה נעצר לגמרי יכול להיות שזה קשור לקפיצה?
קשה להאמין. אמנם דלקת מתמשכת של לוחיות הגדילה עלולה לפגוע בגביהה, אבל זה תהליך ארוך שבטח לוקח הרבה יותר זמן.האם יכול להיות לזה קשר לזה שביצעתי במשך חודשיים סקוואט עם טכניקה לקויה ?
תודה, איך מאבחנים את הדלקת?קשה להאמין. אמנם דלקת מתמשכת של לוחיות הגדילה עלולה לפגוע בגביהה, אבל זה תהליך ארוך שבטח לוקח הרבה יותר זמן.
רוב הדלקות כואבות, אבל אני לא רופא.איך מאבחנים את הדלקת?
לא, היום משרד הבריאות מאשר לילדים מגיל 6 להתאמן בחדר כושר, ככה שאין שום קשר בין הדברים.והאם יכול להיות לזה קשר לזה שביצעתי במשך חודשיים סקוואט עם טכניקה לקויה ?
לא.והאם יכול להיות לזה קשר לזה שביצעתי במשך חודשיים סקוואט עם טכניקה לקויה ?
תודה .