עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע איך מסדרים את זה?יש בעיה עם הסרטון אחי
The video is a duplicate of a previously uploaded video
לא אפשרי להעלות ישירות לפה. מוזר שהוא אומר את זה כאילו הסרטון כבר קיים ביוטוב. תנסה למחוק את הסרטון מהערוץ שלך ולהעלות עוד פעם אולי יפתור את הבעיה.אתה יודע איך מסדרים את זה?
אפשר להעלות את הוידאו ישירות לפה?
סתם פסיכולוגי בלתי נשלט. זה כמו שיש כאלה שמגלגלים את המוט אליהם ואז מרימים למרות שזה לא עושה כלוםתוקן ועובד מצויין.
נ.ב. למה בהתחלת סט אתה ממש מתיישב, קם קצת ועושה את החזרה ?
ארבע של 20 ועוד אחת של 2.5, כל צדטכניקה ממש יפה ומשקל מאוד מכובד. אפשר לדעת מה המשקל של הפלטות? זה אמור להיות 4 פלטות של 20 אבל אחת מהן נראית גדולה מהשאר (זה לא שאני לא מאמין לך סתם מסקרנות)
יכול מאד להיות שאתה צודק אבל עובדה שבחזרות האחרות אני לא יורד. בלי לשים לב אפילוטכניקה טובה
הישיבה הזאת זה לא סתם פסיכולוגי
תנסה להכנס לסטאפ שהאגן בגובה סטנדרטי מעל המקביל בלי לתת את הבאונס הזה בהתחלה ותראה שהמשקל יהיה לך יותר קשה
(לפחות אצלי זה ככה)
כל חזרה אתה עושה את זהיכול מאד להיות שאתה צודק אבל עובדה שבחזרות האחרות אני לא יורד. בלי לשים לב אפילו
ישבן נמוך בסטאפ זה לא בהכרח רע, זה גורם לניתוק לקבל יותר כוח מהקוואדס.טכניקה טובה
הישיבה הזאת זה לא סתם פסיכולוגי
תנסה להכנס לסטאפ שהאגן בגובה סטנדרטי מעל המקביל בלי לתת את הבאונס הזה בהתחלה ותראה שהמשקל יהיה לך יותר קשה
(לפחות אצלי זה ככה)
זה לא מאוד ניתן לשליטת המתאמן ומשתנה לפי מבנה הגוף ודומיננטיות השרירים(קוואדס מול המסטרינג ותחת)ישבן נמוך בסטאפ זה לא בהכרח רע, זה גורם לניתוק לקבל יותר כוח מהקוואדס.
יש מתאמנים שזה כן ניתן לשליטתם, הרבה ליפטרים מתחילים עם ישבן נמוך וברגע שהמוט מתנתק הישבן עולה למעלה.זה לא מאוד ניתן לשליטת המתאמן ומשתנה לפי מבנה הגוף ודומיננטיות השרירים(קוואדס מול המסטרינג ותחת)
לא אמרתי שזה רעישבן נמוך בסטאפ זה לא בהכרח רע, זה גורם לניתוק לקבל יותר כוח מהקוואדס.