הטסט של בלק-פארמה טוב מאוד מבחינת מינון ובאופן כללי. הקלן אולי מעט אנדרדוס ואולי פשוט לא אוברדוס כמו סיירוקס ועושה את העבודה. הוויני של בלו-אייס מצויין.
אין ספק שבלו אייס היא חברה מפתיע, אריזה חובבנית, אבל את מי זה מעניין כל עוד החומר טוב. אותי מעניין בעיקר מה הם שמים תחת הכותרת אנאבר.
שנפתח פורום תרומות לבדיקות מעבדה ? או שהמחיר לאומת המתחרים כבר מסגיר את הוויני שמתחבא מתחת השם אנאבר ? כל עוד מדובר בקלן, וויני ודיבול, אין באמת טעם ליצרן לחסוך, גם ככה עליות החומר זולה. כשמדובר בחומרי גלם יותר יקרים, שם בדרך כלל מתחיל המשחק או עם המינונים או בכלל לשים חומר דומה בעלות נמוכה יותר.
הבעיה היחידה עם הקלן של בלאק הוא שאין בעיה , זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאנשים מחשיבים את הקלן של בלאק לקלן של סיירוקס , הייצרן של סיירוקס מכין את הקלן ב 50-70 אחוז יותר מימה שרשום וכולם רגילים לאוברדוס , יש לי חבר שקיבל קלן רפואי מבולגריה והגיע למינון של 120 מיקרוגרם ואמר שלא השפיע עליו כמו סיירוקס
הקלן של סיירוקס מיום ליום יותר ויותר חשוד בעיניי.
למה שיהיה אוברדוס ? למה מרגישים כל כך נורא ? אולי זה לא קלן ? אולי חומר אחר שמעורר בחילות ורעידות?
אני משתמש בבאלקאן וכל מה שהרגשתי היה קצת רעידות וזהו. רגליים קצת נתפסות מדי פעם ויובש בגרון. אבל לא בא לי למות כמו בסיירוקס. ואני מדבר על מינון של 120 מקג ליום לפחות. עכשיו זה לא רק אצלי... עוד מספר חברים עם אותו ניסיון על הבאלקאן בהשוואה לסיירוקס. בקיצור... מעבר לאיזה חברה טובה יותר או פחות... כולה קלן... אבל משהו פה קצת נראה לי מעבר.
כן קלן לא אמור לעשות תופעות לוואי כמו בשימוש בסיירוקס כמו שטענתי גם חבר שלי לקח בולגרי רפואי ולא הרגיש תופעות לוואי בכלל גם במינון גבוהה אלא הרגיש רעידות בידיים בקטנה אבל לא פרקינסון