ייעוץ אימון וסייקל

מצב
השרשור נעול

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
א מישהו בסייקל מסה ועושה 6 אימונים בשבוע מה עדיף לו ABC או AB
הרי בסייקל ההתאוששות התהיה גבוה אז מה עדיף
לא להגיד SS

• פותח/ת השרשור
אז אתה רוצה להגיד לי שעלית בשומן בזמן שהסקוואט שלך גדל לינארית ל 140 קילו?

לא הסקוואט שלי עלה יותר בתוכנית ABC מאשר בתוכנית SS
ותנו לי להבין משהו אתם ממליצים על SS בגלל שזאת תוכנית כוח שבה החזרות נמוכות ומרימים יותר משקל ? חחחח אז מה גם בתוכניות כמו AB / ABC עובדים כבד נכון שלא כמו ב SS אבל גם כבד
הגוף לא שחור לבן זה לא שאם תרים יותר משקל אתה תעלה יותר במסה נכון ?

זאת הולכת להיות התגובה לכל מי שאומר שעל כל אחד עובד משהוא שונה :

היה דיון על תוכניות מפוצלות לעומת תוכניות כח (אפילו כמה דיונים , אחד מהם נעוץ) , תגיב שם אם אתה מעוניין .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ותנו לי להבין משהו אתם ממליצים על SS בגלל שזאת תוכנית כוח שבה החזרות נמוכות ומרימים יותר משקל ? חחחח אז מה גם בתוכניות כמו AB / ABC עובדים כבד נכון שלא כמו ב SS אבל גם כבד

תקרא את הנעוצים. הכל כבר נאמר שם.

נאמר כבר הכל
אין לי מה להוסיף לזה
פשוט לא יכול
הלילות ארוכים והפחד
לא תדעי לעולם
איך בכיתי כמו ילד
לא תרגישי דבר תשכחי את
הדרך
לכאן

כי נאמר כבר הכל
אין לי מה להוסיף לזה
פשוט לא יכול
הלילות ארוכים והפחד
לא תדעי לעולם
איך בכיתי כמו ילד
לא תרגישי דבר תשכחי
את הדרך
לכאן

כי הזמן הולך ותם
לא נושם ולא נרדם
לא חולם ולא הוזה
רק שר...

אני שם כסף שלא עבדת עם SS מעל לחודש.

איזה אביק במעבדה נשבר, והוא הפך לענק הירוק, אבל... כשהוא זועם, הוא הופך למשורר??

הגזמת אני לא יכול להתחבר לתוכניות האלה SS והשטויות שלה נסיתי תקופה מסוימת וזה לא עזר

אין דבר כזה, אל תבלבל את המוח. מצחיק אותי אנשים שקופצים לחומרים שיש להם להוסיף עוד לפחות 50 ק"ג לסקוואט. הסייקל הכי טוב שאני יכול להציע לך זה SS אתה יכול לשלב ביחד עם LB ואם אתה ממש מטורף לך על PC כל זה ביחד יעלה אותך לפחות ב 10-12 ק"ג אבל חשוב שתזכור סייקל SS הוא סייקל כבד , צריך לאכול הרבה ✌️

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, אל תבלבל את המוח. מצחיק אותי אנשים שקופצים לחומרים שיש להם להוסיף עוד לפחות 50 ק"ג לסקוואט. הסייקל הכי טוב שאני יכול להציע לך זה SS אתה יכול לשלב ביחד עם LB ואם אתה ממש מטורף לך על PC כל זה ביחד יעלה אותך לפחות ב 10-12 ק"ג אבל חשוב שתזכור סייקל SS הוא סייקל כבד , צריך לאכול הרבה ✌️

להוסיף 50 קילו לפחות לסקוואט הגזמת קצת לא ?

להוסיף 50 קילו לפחות לסקוואט הגזמת קצת לא ?
אתה חייב לצאת מהבועה שאתה חי בא והמנטרות הממוחזרות של AB,ABC,ABCD וכל האלפבת כמו שהטרול פה פירסם.
אתה לא באמת ניסית SS או 5X5, וגם אם ניסית התנאים האחרים אל היו אידיאלים (אירובי מוגזם, תזונה לא טובה, התאוששות בקנטים וכו').
בסייקל בכל מקרה לא הייתי מתאמן יותר מ5 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לצאת מהבועה שאתה חי בא והמנטרות הממוחזרות של AB,ABC,ABCD וכל האלפבת כמו שהטרול פה פירסם.
אתה לא באמת ניסית SS או 5X5, וגם אם ניסית התנאים האחרים אל היו אידיאלים (אירובי מוגזם, תזונה לא טובה, התאוששות בקנטים וכו').
בסייקל בכל מקרה לא הייתי מתאמן יותר מ5 פעמים בשבוע.

זה לא שאני הולך לעשות סייקל סך הכל שאלתי למידע כללי לגבי תזונה אל תדאג אני אוכל טוב מאוד ומסודר מאוד ואני יכול ללמד פה כמה חברה שחושבים שהם מבינים יותר מכולם

זה לא שאני הולך לעשות סייקל סך הכל שאלתי למידע כללי לגבי תזונה אל תדאג אני אוכל טוב מאוד ומסודר מאוד ואני יכול ללמד פה כמה חברה שחושבים שהם מבינים יותר מכולם
אתה מתנהג כמו ילד קטן, אתה פתחת כאן אשכול יעוץ, חברי האתר לא יגידו לך כן תעשה ABCDEFG שש פעמים בשבוע אימון של 5 שעות ביום כי אתה בסייקל (או לא, זה לא משנה כרגע) כי זה מה שאתה מבקש ורוצה לשמוע.
אנחנו לא מוכרים כאן שום דבר, ואנחנו לא נייעץ משהו שאנחנו לא מאמינים בו או לא ניסינו אותו.
בוא נגיד ככה, רוב האנשים שכאן ניסו כבר תוכניות והיו על תוכניות של AB/ABC וכל פיצול כזה או אחר ומצאו ש SS ו 5X5 הביאו להם את הפוש שהם תמיד היו צריכים מבחינת הכל אם זה כוח או עלייה במסת השריר שלאחר מכן (שבאה יחד).
אתה מוזמן לעיין כאן בנעוץ, יש לך שם מספיק מידע למה להפסיק לעשות תוכניות פיצולים לפחות לשנתיים הקרובות.

שאלת במקום לא נכון..
הרבה אנשים פה חושבים שטווח 5 חזרות בתוכניות כמו SS עובד על כולם ולא מבינים שיש עוד הרבה משתנים..בכל מקרה AB או ABC במקרה שלך אתה כבר צריך לדעת מה עובד עליך יותר טוב.. בסייקל הייתי הולך על ABC מבין שתי התוכניות

שאלת במקום לא נכון..
הרבה אנשים פה חושבים שטווח 5 חזרות בתוכניות כמו SS עובד על כולם ולא מבינים שיש עוד הרבה משתנים..בכל מקרה AB או ABC במקרה שלך אתה כבר צריך לדעת מה עובד עליך יותר טוב.. בסייקל הייתי הולך על ABC מבין שתי התוכניות
איזה עוד משתנים יש? צפייה מרובה בסירטונים של ג'י קאטלר או קריאה מרובה ב FLEX Magazine?
משתנים מעולים, כדאי כל פעם לכלול אותם בבניית תוכנית אימונים.

שאלת במקום לא נכון..

תזכיר לי כמה זמן עשית את SS? חודש?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית