הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון וסייקל

מצב
השרשור נעול

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
א מישהו בסייקל מסה ועושה 6 אימונים בשבוע מה עדיף לו ABC או AB
הרי בסייקל ההתאוששות התהיה גבוה אז מה עדיף
לא להגיד SS

שאלת במקום לא נכון..
הרבה אנשים פה חושבים שטווח 5 חזרות בתוכניות כמו SS עובד על כולם ולא מבינים שיש עוד הרבה משתנים..בכל מקרה AB או ABC במקרה שלך אתה כבר צריך לדעת מה עובד עליך יותר טוב.. בסייקל הייתי הולך על ABC מבין שתי התוכניות

א) 5 חזרות עובד על כולם, אם אתה יודע לתכנן נכון.
ב) יש עוד טווחי חזרות רלוונטיים, תלוי במטרות שלך. אבל חמישיות אמורות ללוות אותך במשך כל הקריירה.

• פותח/ת השרשור
רואה האנה? לא סתם זיינתי לך את השכל 😃

מה הקשר זיינת לי את השכל עוד לא הבנת שלא כל מה שאומרים לך עובד עליך ? גם אם אלוהים יגיד תעשה את זה ואני אעשה ואני אראה שאני לא משתפר ........... תמשיך לבד

לגבי טווחי חזרות : לא רק ב SS או ב 5X5 יורדים לטווחי חזרות כאלה גם בכל תוכנית אחרת בתרגלים כמו סקוואט בנץ מילטרי דדליפט יורדים לחזרות נמוכות ובתרגלים היותר פשוטים מעלים קצת

מה הקשר זיינת לי את השכל עוד לא הבנת שלא כל מה שאומרים לך עובד עליך ? גם אם אלוהים יגיד תעשה את זה ואני אעשה ואני אראה שאני לא משתפר ........... תמשיך לבד

לגבי טווחי חזרות : לא רק ב SS או ב 5X5 יורדים לטווחי חזרות כאלה גם בכל תוכנית אחרת בתרגלים כמו סקוואט בנץ מילטרי דדליפט יורדים לחזרות נמוכות ובתרגלים היותר פשוטים מעלים קצת
התחלתי SS ותוך 3 שבועות עליתי מ-100 קילו סקוואט ל-120 (5 חזרות)

אוקיי והנקודה היא?

א) 5 חזרות עובד על כולם, אם אתה יודע לתכנן נכון.
ב) יש עוד טווחי חזרות רלוונטיים, תלוי במטרות שלך. אבל חמישיות אמורות ללוות אותך במשך כל הקריירה.

א) 5 חזרות לא עובד על כולם , זה כמו שתגיד ש12 חזרות עובד על כולם, על כל אחד יעבוד טווח חזרות שונה..
ב) מסכים איתך .
אבל למה בדיוק הוספת את הקטע של החמישיות? למה זה בדיוק אמור ללוות אותך במשך כל הקריירה??

GaL-cRaP ומה הקשר לכמה זמן אני עשיתי את התוכנית? עליי היא עבדה טוב בחודש וחצי שעשיתי אותה, אבל לא הבנתי מה הקשר שהכנסת אותי לזה? ראית שהזכרתי שזה לא עבד עליי טוב , ואולי זה יפגע בך אבל שוב.. תוכניות 5*5 לא תמיד יהיו אופטימליות לכל מתאמן..מצטער לשבור לך את הבועה

א) 5 חזרות לא עובד על כולם , זה כמו שתגיד ש12 חזרות עובד על כולם, על כל אחד יעבוד טווח חזרות שונה..
ב) מסכים איתך .
אבל למה בדיוק הוספת את הקטע של החמישיות? למה זה בדיוק אמור ללוות אותך במשך כל הקריירה??

GaL-cRaP ומה הקשר לכמה זמן אני עשיתי את התוכנית? עליי היא עבדה טוב בחודש וחצי שעשיתי אותה, אבל לא הבנתי מה הקשר שהכנסת אותי לזה? ראית שהזכרתי שזה לא עבד עליי טוב , ואולי זה יפגע בך אבל שוב.. תוכניות 5*5 לא תמיד יהיו אופטימליות לכל מתאמן..מצטער לשבור לך את הבועה

לך תקרא קצת , גם בנעוצים וגם במאמרים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ב) מסכים איתך .

א. הא אז לחלק יש סיבים ירוקים, לחלק לבנים ולחלק שחורים - עכשיו הכל ברור.
תקרא ספרים איכותיים ולא מגזינים של MD וחבריהם, ותפסיק להקשיב לאנשים מפגרים.
ואולי אותה בועה סובבת אותך, אתה לא ניסית את התוכניות אתה מדבר באוויר כמו כל ישראלי מצוי שמתעצל לקרוא ולנסות העיקר לדבר באוויר.

כן יש לאנשים גנטיקה שונה.. יש כאלו שיש להם יותר לבנים וכאלו שיש להם יותר אדומים
ועל תדאג אני לא קורא מגזינים, ומי האנשים המפגרים האלה שאתה מדבר עליהם כל הזמן??
ואני לא צריך לנסות את כל התוכניות האלה כדי להגיד שהם לא עובדות על כולם.. אני לא נגד התוכניות האלה אבל יש פה אנשים שעוד שניה תולים עותקים בבית של הספרים האלה ומתחילים להתפלל

ואני לא צריך לנסות את כל התוכניות האלה כדי להגיד שהם לא עובדות על כולם.. אני לא נגד התוכניות האלה אבל יש פה אנשים שעוד שניה תולים עותקים בבית של הספרים האלה ומתחילים להתפלל
נכון כי הם שווים יותר מכל ספר שקיים על האדמה הזו אז בוא נגיד שיעזור לך יותר להתפלל על SS ולעלות במסת שריר מאשר להתפלל על תמונות של רוני קולמן במגזין FLEX ולצרוך נו אקספלוד.

בוא תסביר למה התוכניות האלה לא עובדות על כולם ?
למה הן כן עובדות יש : ספרים ,מאמרים, מחקרים וכו...

בוא תסביר למה התוכניות האלה לא עובדות על כולם ?
למה הן כן עובדות יש : ספרים ,מאמרים, מחקרים וכו...
סבבה.. אז קודם כל ספרים , מאמרים , מחקרים.. בתחום הזה אין שום דבר 100 אחוז..
יש היום כמעט על כל מחקר , מחקר סותר.. אותו דבר לגבי ספרים , הבנת את הנקודה

למה התוכניות האלה לא עובדות על כולם? ב5 חזרות אתה צריך לשים משקל מכובד(יחסית אליך)
ולא תמיד זה יכול להתאים לכל אחד, מכל מיני סיבות .. קורדינציה בין ותוך שרירית, התאוששות
ולפעמים טווח חזרות 6-12 יכול להתאים יותר למטרות המתאמן .. ולא חובה כל הזמן לדבוק בתוכניות האלה

למה התוכניות האלה לא עובדות על כולם? ב5 חזרות אתה צריך לשים משקל מכובד(יחסית אליך)
ולא תמיד זה יכול להתאים לכל אחד, מכל מיני סיבות .. קורדינציה בין ותוך שרירית, התאוששות
ולפעמים טווח חזרות 6-12 יכול להתאים יותר למטרות המתאמן .. ולא חובה כל הזמן לדבוק בתוכניות האלה

תשובה מפורטת ומעמיקה, כל הכבוד. מהתשובה הזו למדתי שבעצם אפשר לא להגיד כלום במספר בלתי מוגבל של שורות, חזק ואמץ.
הרשתי לעצמי לנסח מחדש את הטיעון שלך לטובת אנשים שגם, כמוני, לא הבינו מה אתה רוצה: "למה התוכנית לא עובדת על כולם? יכולות להיות הרבה סיבות, אבל אין לי ולו שמץ של מושג איזו מהן היא הנכונה, כי אין לי מושג אמיתי על מה אני מדבר. אז הנה לכם חברים, אני אזרוק כמה מילים גדולות בתקווה שזה ישכנע אתכם."

אבל רגע, איך שכחתי, יש ספרים ומאמרים!!! צודק אחי, ספרים ומאמרים. את התוכנית הקודמת לקחתי מהארי פוטר, העלתי איתה 7 קילו ו30 mana points, עכשיו אני עובד לפי הספר "בים בם תירס חם", אני אעדכן איך הולך לי בהמשך.

סיפרו לך את זה בוינגייט?

לא ריפטו אמר לי את זה בטלפון לפני כמה דקות.. דרך אגב הוא אמר למסור לך דש

קצת קשה לי להתחבר לכך שבית"ריסט קורא ספרים, מאמרים ומחקרים, אבל היי אולי אני טועה.

חבל שהוא לא למד מהם כלום.
תבין, יש דבר כזה שחור ולבן בפיתוח גוף, ומי שאומר לך לא זה חרטא.
אין דבר כזה על כל דבר עובד דבר אחר, זה שכונה, כולם בני אדם, זה כמו להגיד שעל כל אחד עובדת תרופה אחרת נגד מחלה מסוימת, וזה יהיה טיעון מטומטם.
אם SS לא מתאים לבן אדם מסיבות רפואיות כאלה ואחרות אז סבבה, אבל פשוט להגיד "פיתוח גוף זה לא שחור ולבן" זה טיפשי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית